Η Νωαίανα παίρνει το αίμα της πίσω! Διεθνής διάκριση για την Κύπρια του X Factor




Η παρουσία της Κύπριας τραγουδίστριας με το ψεύτικο μουστάκι στο X Factor σίγουρα ήταν εκκεντρική, ενώ σκανδάλισε και πολλούς, ειδικά όταν μπροστά στον τηλεοπτικό φακό αποκάλυψε τα οπίσθιά της, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, μέρος αυτών, ωστόσο η φωνή της αλλά και η εν γένει σκηνική της παρουσία συχνά άγγιζε την τελειότητα, κάτι που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε στο εξωτερικό!
Καθημερινή εφημερίδα αναφέρει ότι η Νωαίνα βρίσκεται στη λίστα με τις τοπ 10 εμφανίσεις παγκοσμίως στο συγκεκριμένο ταλεντ σόου.

Συγκεκριμένα, ήταν η ερμηνεία της στο «Back to black» στα προκριματικό του παιχνιδιού η οποία την κατέταξε στην 9η θέση. Η λίστα αναρτήθηκε στο buzzfeed και όπως αναφέρει η δημοσιογραφική ομάδα της σελίδας, πρόκειται για κατάταξη που αναρτήθηκε από αναγνώστες και ότι οι συντάκτες δεν υιοθετούν το περιεχόμενο. Όπως και να έχει πάντως, φαίνεται ότι το ταλέντο της Νωαίνας δεν πέρασε απαρατήρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular