Ποια Κοντοβά; Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα που έχει κλέψει την καρδιά του Αλέξανδρου Μπουρδούμη




Μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά χαμογελά ξανά. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη που όπως φαίνεται βρήκε αλλού παρηγοριά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ένθετο Real Life της εφημερίδας Real News, η γνωστή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου -που μέχρι πρόσφατα παρακολουθούσαμε για τη διεθνή επικαιρότητα μέσα από τα δελτία ειδήσεων του MEGA, αλλά πρόσφατα πήρε μεταγραφή για τον Alpha, τον έχει γοητεύσει.

Και ενώ κανείς δεν γνώριζε για το ειδύλλιό τους, οι δυο τους έφυγνα για τις πρώτες τους διακοπές μαζί στην Πάτμο όπου νόμιζαν ότι θα κρατήσουν  κρυφό το γλυκό τους μυστικό. Ένα κινητό όμως ανθρώπου που τους γνώρισε ήταν αρκετό για να γίνει η ζημιά. «Εκείνη την ώρα ο Αλέξανδρος κατάλαβε ότι κάποιος επειχειρούσε να τους απαθανατίσει και είχε σκοπό να κάνει φασαρία για να μην τον τραβήξει με τη νέα του αγαπημένη, όμως τελικά σκέφτηκε να χαλαρώσει και να μην επιτρέψει σε κανέναν να τους χαλάσει τις διακοπές», αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας. Τελικά η φωτογραφία διέρρευσε και αποκαλύφθηκε η σχέση τους.

14113991_1847172782183373_104574142_o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular