ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας ματαιοπονεί, τον πήραν είδηση

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας ματαιοπονεί, τον πήραν είδηση


«Ο κ. Τσίπρας ματαιοπονεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει την εξαπάτηση των Ελλήνων. Τον πήραν είδηση», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε σχόλιο του για τη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού.

«Όλοι πια συνειδητοποιούν ότι με την Κυβέρνηση του τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα χειρότερα στη χώρα. Ας σταματήσει τουλάχιστον να εξοργίζει τους Έλληνες μιλώντας για ανάπτυξη. Η ύφεση καλά κρατεί από μια Κυβέρνηση που είναι εχθρός των επενδύσεων. Είναι δε θράσος να μιλά για κοινωνική πολιτική. Την ώρα που κόβει συντάξεις και ΕΚΑΣ, που οι φόροι πνίγουν τα νοικοκυριά, που 40.000 παιδιά μη προνομιούχων πολιτών μένουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών», συμπληρώνει.

Στο σχόλιο αναφέρεται, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ τόσο για το χρέος όσο και για τα πρωτογενή πλεονάσματα "έχει λάβει θέση για το πώς μπορεί η χώρα να διαπραγματευτεί αξιοπιστά και αποτελεσματικά», υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να βγάλει έργο, να πετύχει στόχους». «Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο και τον λαό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular