«Κόβει την διέλευση των λάθρο» στα σύνορα της η Βουλγαρία…Άρχιζουν τα δύσκολα για την Πατρίδα μας!

maxresdefault1

Δεν προλάβαμε να γράψουμε ότι η Ευρώπη και οι Χώρες της Βαλκανικής θα κλείσουν τα Σύνορα ,ακολουθώντας το παράδειγμα της Γαλλίας και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε…Χθες η Βουλγαρία αύξησε τα μέτρα φύλαξης στα σύνορα της και έκοψε την διέλευση των συνόρων της σε  επάνω απο 300 πρόσφυγες!

Την αυστηροποίηση των ελέγχων στα σύνορα και των κριτηρίων για την παροχή νόμιμης άδειας διέλευσης από τα εδάφη της χώρας προς τους πρόσφυγες γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ζητώντας παράλληλα από την Ευρωπαϊκή Ένωση να επανεξετάσει την πολιτική της στο προσφυγικό, μετά το πολλαπλό τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές της Βουλγαρίας «έκοψαν» 315 πρόσφυγες, στους οποίους δεν έδωσαν νόμιμη άδεια διέλευσης από τη χώρα, καθώς δεν πληρούσαν τις νέες προϋποθέσεις, ενώ έντεκα άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της διακίνησης λαθρομεταναστών.

Bulgarian Border

Η Βουλγαρία αύξησε από το Σάββατο (14/11) τα μέτρα φύλαξης στα σύνορά της μετά την επίθεση στο Παρίσι, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη, όπως και ολόκληρη η Ευρώπη, με το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων και λαθρομεταναστών μετά τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στις δηλώσεις του αναφορικά με την τρομοκρατική επίθεση σην πρωτεύουσα της Γαλλίας, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός είπε ότι «αυτό είναι η νέα 11η Σεπτεμβρίου. Κάθε σινεμά, κέντρο διασκέδασης ή δημόσιος χώρος, είναι υποψήφιος στόχος. Ελπίζω η Ευρώπη να ακολουθήσει μία νέα πολιτική στο θέμα των προσφύγων».

Τα δύσκολα φαίνεται ότι Αρχίζουν δυστυχώς από πολύ νωρίς για την Πατρίδα μας …Το πώς θα διαχειριστεί η Ελληνική Κυβέρνηση το νέο μεγάλο πρόβλημα  με τον συνωστισμό δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και λαθρομεταναστών στα βόρεια σύνορά μας ,ουδείς γνωρίζει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...