ΔΥΣΤΥΧΩΣ άσχημα νέα για το μακελειό στο Παρίσι και τους Τζιχαντιστές



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από τα ξημερώματα στο Βέλγιο για την σύλληψη τζιχαντιστών που είχαν συμμετοχή στο μακελειό του Παρισιού.

Οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσαν τα διεθνή μέσα και συγκεκριμένα το ραδιοφωνικό δίκτυο RTL, είχε μεταδώσει ότι η αστυνομία των Βρυξελλών συνέλαβε το Σάλαχ Αμπντεσλάμ, τον Γάλλο πολίτη ο οποίος καταζητείτο για τις επιθέσεις στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στη βελγική πρωτεύουσα.


Όμως πριν από λίγο το βελγικό δίκτυο RTBF μετέδωσε ότι ο καταζητούμενος Σάλαχ Αμπντεσλάμ δεν συνελήφθη επικαλούμενο την εισαγγελία  των Βρυξελλών.

Από τα στοιχεία που είχαν συλλέξει μέχρι χθες οι Γάλλοι αστυνομικοί, ο άνδρας που νοίκιασε το αυτοκίνητο για να φθάσουν οι τζιχαντιστές στον συναυλιακό χώρο του Μπατακλάν στο Παρίσι, είναι  ο 26χρονος Σάλαχ Αμπντεσλάμ ο οποίος γεννήθηκε στις Βρυξέλλες.

Εις βάρος του εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης  και από χθες το απόγευμα απ’ άκρη σ’ άκρη της Ευρώπης εξελίσσεται ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό.

Ο Σάλαχ, είναι, σύμφωνα με Γάλλους αξιωματούχους, αδερφός ενός εκ των επτά ατόμων που συνελήφθησαν χθες στο Βέλγιο.

Η αστυνομία χαρακτήρισε τον Σάλαχ «επικίνδυνο» και συνέστησε στους πολίτες «να μην επέμβουν» οι ίδιοι αν τον δουν αλλά να ενημερώσουν τις αρχές.

που νοίκιασε το αυτοκίνητο για να φθάσουν οι τζιχαντιστές στον συναυλιακό χώρο του Μπατακλάν στο Παρίσι.

Εις βάρος του εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης  και από χθες το απόγευμα απ’ άκρη σ’ άκρη της Ευρώπης εξελίσσεται ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό.

Ο Σάλαχ, είναι, σύμφωνα με Γάλλους αξιωματούχους, αδερφός ενός εκ των επτά συλληφθέντων στο Βέλγιο.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει μάλιστα τον Σάλαχ πολύ «επικίνδυνο» και μάλιστα είχε συστήσει στους πολίτες «να μην επέμβουν» οι ίδιοι αν τον δουν αλλά να ενημερώσουν τις αρχές.

Αστυνομικές επιχειρήσεις στο Μολενμπέκ

Από το πρωί σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της βελγικής αστυνομίας στην περιοχή Μολενμπέκ των Βρυξελλών.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει συγκεκριμένες περιοχές με στόχο τον εντοπισμό προσώπων που ενδεχομένως ενέχονται στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Συναγερμός έχει σημάνει και σε δρόμους κοντά στα κτίρια της ΕΕ.

Έχει εντοπιστεί ένα αυτοκίνητο με γαλλικές πινακίδες εντός του οποίου υπάρχει μια «ύποπτη βαλίτσα». Οι πυροτεχνουργοί της βελγικής αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular