Ζέτα Μακρυπούλια: Ο άντρας που την έσωσε από την κατάθλιψη και η μυστική συνάντηση στην Πάρο

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο άντρας που την έσωσε από την κατάθλιψη και η μυστική συνάντηση στην Πάρο

Περίμενε ότι το καλοκαίρι της θα ήταν διαφορετικό. Όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα ήθελε, με αποτέλεσμα να «πέσει» πολύ ψυχολογικά.



Ήταν σίγουρη για τη μεγάλη της επιστροφή έπειτα από τις συζητήσεις που είχε. Το περίμενε πώς και πώς αφού ήταν αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά και να αποδείξει ότι η παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Όμως η Ζέτα μπορεί να έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε και αυτό την έριξε πολύ ψυχολογικά.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε ένα βήμα πριν από την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 αφού ουσιαστικά τα είχε βρει σε όλα με το κανάλι. Όμως τα τελευταία γεγονότα και η ρευστή κατάσταση που δημιουργήθηκε τίναξαν στον αέρα τη συμφωνία, αφού υπήρχε... οπισθοχώρηση από την πλευρά του σταθμού του Αμαρουσίου. Στη συνέχεια, το όνομά της έπαιξε για το "Ε", μετά για το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" αντικαθιστώντας την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η οποία έχει δηλώσει ότι αποχωρεί στο τέλος του χρόνου, αλλά και πάλι τα πράγματα δεν ήρθαν καθόλου ευνοϊκά για τη Ζέτα, η οποία βρέθηκε ξανά στα... πιτς.



Η... μοιραία συνάντηση

Το γεγονός ότι το ενδεχόμενο να μείνει για μία ακόμη χρονιά εκτός τηλεόρασης ήταν κάτι παραπάνω από ορατό, για να μην πούμε δεδομένο, έσβησε το χαμόγελο από το πρόσωπο της Μακρυπούλια. Ακόμη και στις διακοπές της στην Πάρο ήταν "σκοτεινιασμένη" και δεν ήθελε να κάνει τίποτα. Η κατάθλιψη της είχε χτυπήσει την πόρτα, αλλά ένας άντρας την έκανε να χαμογελάσει ξανά και να βρει το κέφι της. Κι αυτός δεν ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!
Ο λόγος για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε στην Πάρο με την παρουσιάστρια και ηθοποιό και την ανέβασε ψυχολογικά με τα λόγια του. Δεν είναι μόνο οι φήμες που θέλουν τον "Mr Αλ Τσαντίρι" να ρίχνει γέφυρες για μεταγραφή της Ζέτας στον ALPHA, αφού θεωρεί ότι η παρουσία της στην τηλεόραση είναι αναγκαία, αλλά πιστεύει τόσο πολύ στις δυνατότητές της που συζήτησαν το ενδεχόμενο ευρείας συνεργασίας τους και στην εκπομπή του αλλά και στο σανίδι. Έπειτα από την κουβέντα αυτή η Ζέτα βρήκε ξανά το χαμόγελό της και πιστεύει ότι η στιγμή της μεγάλης της επιστροφής δεν πρόκειται να αργήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...