Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Ο Ηρακλής κόλλησε στη Δράμα

002851

Ο Ηρακλής ήρθε 0-0 στη Δράμα κόντρα στη Δόξα σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας σε δύο εβδομάδες, αφού αντιμετώπισε ξανά πρόβλημα στο σκοράρισμα και ο Νίκος Παπαδόπουλος θα πρέπει να μάθει στους παίκτες του να μετουσιώνουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούν.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι «μαυραετοί» ισορρόπησαν στην επανάληψη.

Δόξα Δράμας: Καράδαης, Λάσπαντζης, Ρεβυθόπουλος (46’ Χαριτίδης), Γκαρακλίδης, Σιάμπος (60’ Βραμέντσαλης), Στόικος (55’ Κανετίδης), Ντουτσαρίδης (69’ Πετρόπουλος), Ντος Σάντος (52’ Γκαϊδατζής), Γαϊδαρτζής (66’ Δούμπλατζης), Διαμαντίδης, Κουμπρόγλου (69’ Περσίδης)

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Κάσσος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσότρας, Μακρής (62’ Αβραμίδης), Ζαμπάζης, Πασάς (62’ Μούχαλης), Μπουλούτ, Τσιλιανίδης (62’ Βέλλιος), Αμαραντίδης (67’ Χαντί)


Παίρνει χαφ ο Παναθηναϊκός

Ήδη έχουν προταθεί από μάνατζερ πολλοί παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο Πάπε Ντιόπ

ΝΤΙΟΠ



Κλείνει τα «μέτωπα» ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες συζητούν με ποδοσφαιριστές και διάφορους μάνατζερ


071427

«Μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουμε ό,τι μας λείπει, για να βελτιώσουμε την ομάδα μας», τόνισε ο Μάρκο Σίλβα μετά τη νίκη (2-1) του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες συζητούν με ποδοσφαιριστές και διάφορους μάνατζερ για την απόκτηση ενός αξιόπιστού κεντρικού αμυντικού και ενός εξτρέμ, ενώ αν υπάρξει κάποια αποχώρηση από θέση που δεν υπάρχουν λύσεις, τότε θεωρείται σίγουρο πως θα αντικατασταθεί όποιος αποχωρήσει.

Στο θέμα του στόπερ οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές: τον Άλεξ της Μίλαν, τον Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ και τον Τζέφρι Γκούβελεουβ της Άλκμααρ. Για τον Βραζιλιάνο έγραφαν στην Ιταλία πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, ενώ κάτι ανάλογο υποστήριζαν μέσα στην Αργεντινή για τον Κολοβιανό στόπερ. Στην Ολλανδία τώρα αναφέρουν πως η ΑΖ έχει απορρίψει ήδη πρόταση του Ολυμπιακού για τον 24χρονο άσο (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018), ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του αριστερούν, οι Πειραιώτες αναμένεται να δώσουν τελεσίγραφο στην Πόρτο για να δώσει την τελική της απάντηση για τον Ερνάνι. Ενώ οι δύο σύλλογοι τα είχαν βρει στη οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα 5,5 εκατ. ευρώ, οι «δράκοι» προέβαλαν αυξημένες απαιτήσεις που φτάνουν τα 7 εκατ. ευρώ. Πρόθεσή τους όμως είναι να κλείσουν άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Αντονί Μουνιέ να είναι ξανά στο προσκήνιο.

Για τους υπό παίκτες που ενδεχομένως να αποχωρήσουν από το ρόστερ, πρόκειται για τους Αρτούρ Μαζουακού, Παϊτίμ Κασάμι και από χθες τον Ρομπέρτο, αφού ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης σκοπεύει να πουλήσει τον Μογιά για να πάρει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης δείπνησε χθες το βράδυ με τους Ενροτό και Αγκιλάρ, οι οποίοι εκπροσωπούν Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, Ρομπέρτο, αντίστοιχα. Παρών στο δείπνο ήταν και ο Βρέντζος, ενώ ήταν και οι παίκτες Ρομπέρτο και Μαζουακού.


Παίρνει Λέοβατς, κοιτάει Στοχ ο ΠΑΟΚ

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα

073704

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαριν Λέοβατς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο έμπειρος μπακ αναμένεται εντός της ημέρας να έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει ο Κροάτης μπακ θα υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 27χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες Αούστρια Βιέννης, με την οποία έπαιξε και στο Champions League, προτού μεταγραφεί για τη Ριέκα.

Πάντως, ο μάνατζερ του διεθνούς (3 συμμετοχές με την εθνική Κροατίας) οπισθοφύλακα απέφυγε να επιβεβαιώσει την άφιξη του πελάτη του στη Θεσσαλονίκη: «Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσω με απόλυτη σιγουριά την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Περιμένουμε κάποια έγγραφα για να προχωρήσουμε. Είμαστε κοντά, αλλά δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο», τόνισε ο Μίλαν Μαρτίνοβιτς στη Live Sport.

Εν τω μεταξύ, από το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος προτάθηκε στην ΠΑΕ και εξετάζεται σοβαρά από τον Φρανκ Άρνεσεν.

Μετά το πέρασμά του στη Αλ Αίν ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα, όμως δεν υπολογίζεται και ψάχνει ξανά ομάδα για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής η Μπούρσασπορ.



Πλησιάζει στην Ντεπορτίβο ο Λούκας

Ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ βρέθηκε χθες στις εξέδρες του «Ριαθόρ»
ΛΟΥΚΑΣ

Αντίστροφα μετράει ο Λούκας Πέρεθ για την επιστροφή του στη Λα Κορούνια.

Ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ βρέθηκε χθες στις εξέδρες του «Ριαθόρ» και είδε από κοντά τον προχθεσινό αγώνα της Ντεπορτίβο με την Μπράγκα.

Εντός της ημέρας όμως αναμένεται να μεταβεί στη Μαδρίτη, όπου και επισκεφτεί τα γραφεία της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία για να τακτοποιήσει μία γραφειοκρατική υπόθεσή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως από την Τετάρτη θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Βίκτορ Σάντσεθ.

Η συμφωνία του 29χρονου άσου με τον ισπανικό σύλλογο είναι δεδομένη, και είναι γνωστή εδώ και εβδομάδες, και πλέον αναμένεται σύντομα να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τον ΠΑΟΚ.


Πέφτουν υπογραφές για νέες μεταγραφές στον Άρη

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία
092650

Στην τελική ευθεία βρίσκονται για τον Άρη οι υποθέσεις του Κάρλος Κόστλι και του Τζον Καμαρά, οι οποίοι αναμένονται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν στους «κίτρινους».

Σύμφωνα με το Goal, οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει και με τους δύο ποδοσφαιριστές και εκείνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Πάντως, ο 33χρονος επιθετικός και ο 27χρονος μέσος έχουν διαμηνύσει πως η συμφωνία με τον Άρη θα ισχύσει μόνο αν η ομάδα αγωνιστεί του χρόνου στη Football League.


Ημέρα κρίσης για την ΑΕΚ

O Ντιέγκο Μπουονανότε ετοιμάζει βαλίτσες

ΑΕΚ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ημέρα κρίσης είναι η σημερινή για την ΑΕΚ και την απόκτηση του Ντιέγκο Μπουονανότε. Έχοντας ήδη συμφωνήσει με την «Ένωση» σε όλα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο μάνατζέρ του θα συναντηθούν με τη διοίκηση της Γρανάδα για τη λύση του συμβολαίου του.

Εφόσον δεν προκύψει κάποια διαφωνία σχετικά με το ύψος της αποζημίωσής του, το διαζύγιο θα εκδοθεί και ο 27χρονος άσος μπορεί να βρίσκεται ακόμη κι απόψε αργά το βράδυ στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας κι ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τις 700.000 ευρώ.

Αισιοδοξία για Λούκα

Η ΑΕΚ φουλάρει και για την απόκτηση του Λούκα από την Κρισιούμα. Σύμμαχός της είναι η εταιρεία Elenko Sports, που όμως δεν ορίζει εξ ολοκλήρου την τύχη του παίκτη, καθώς τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του. Ο 25χρονος άσος σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της «Ένωσης» φάνηκε αισιόδοξος πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι μάνατζερ θα τα βρουν με την ομάδα του για να υπογράψει.

«Παράθυρο» για άλλους δύο

Οι μεταγραφές στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να μην τελειώσουν στους δύο μεσοεπιθετικούς που αναμένονται. Κι αυτό γιατί δεδομένα αναζητείται μια ακόμη λύση για το κέντρο της άμυνας, ενώ παράλληλα φήμες θέλουν την «Ένωση» να ψάχνεται στην αγορά και για σέντερ φορ.


Εκτός αγωνιστικής δράσης για μία εβδομάδα ο Φορτούνης

Διάστρεμμα για τον άσο των ερυθρόλευκων μετά από σύγκρουση στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ανακούφιση επικρατεί για την κατάσταση του Κώστα Φορτούνη, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο άσος του Ολυμπιακού θα «πληρώσει» το φιλικό με την Μπεσίκτας με ένα ελαφρύ διάστρεμμα, μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Κουαρέσμα (που του πάτησε άθελά του το πόδι).

Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ομάδας, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου μια εβδομάδα.

Αυτή την ώρα, ο παίκτης πηγαίνει στο Metropolitan για εξετάσεις, ούτως ώστε να βγουν... 100% σαφή συμπεράσματα για το μέγεθος του προβλήματος. Με την ευχή, φυσικά, πως η διάγνωση που έχει ήδη γίνει θα 'ναι η τελική και ο Φορτούνης θα γλιτώσει και «επίσημα» τα χειρότερα.


«Όχι» της Άλκμααρ στον Ολυμπιακό για αμυντικό

Αρνητική απάντηση για την απόκτηση του Τζέφρι Γκουβελέουβ φέρεται να έδωσε η ομάδα

201653

Στην Ολλανδία φέρεται να έψαξε για κεντρικό αμυντικό ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «vi.nl», οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση στην Άλκμααρ για την απόκτηση του αρχηγού της, Τζέφρι Γκουβελέουβ.

Ωστόσο, η ολλανδική ομάδα δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και έτσι απάντησε αρνητικά.

Ο Γκουβελέουβ αγωνίζεται στο σύλλογο από το 2013, προερχόμενος από τη Χέρενφεν, όπου μετρά συνολικά 67 συμμετοχές και δύο γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...