Λεμεσός: Πήγε στο πάρτι της Εταιρείας της και έπεσε θύμα βιασμού! Ψάχνουν τους δράστες

21902-0.girl-raped-1.17e5714b6ae74eb20edba678c0ffb002


Το βιασμό της και μάλιστα από οικεία πρόσωπα από το εργασιακό της περιβάλλον κατήγγειλε στην αστυνομία Λεμεσού, 33χρονη από την Πολωνία.  Ψάχνουν τους δράστες οι ανακριτές και άρχισαν τη λήψη καταθέσεων.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, το θύμα, μετέβη το περασμένο Σάββατο σε ιδιωτική έπαυλη στο χωριό Πύργος της Λεμεσού όπου η Ισραηλινή εταιρεία όπου εργάζεται οργάνωνε πάρτι για τους υπαλλήλους της και τους συνεργάτες τους.



Το πάρτι αγρίεψε με την 33χρονη να χάνει τις αισθήσεις της, ενδεχομένως λόγω κατανάλωσης αλκοόλ ή άλλων ουσιών,  και να ξυπνά μετά από ώρες σε υπνοδωμάτιο και με σαφή, όπως η ίδια κατήγγειλε στους ανακριτές, σημάδια βιασμού.  Αμέσως η παραπονούμενη μετέβη στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το γεγονός.  Αν και στην ιατροδικαστική εξέταση δεν εντοπίστηκαν σημάδια κακοποίησης, τα μέλη της αστυνομίας διερευνούν υπόθεση βιασμού και ήδη άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από το επαγγελματικό περιβάλλον της παραπονούμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular