“Γάζωσαν” αυτοκίνητο στη Γερμασόγεια – Που ψάχνει η αστυνομία

ImageHandler


Σαφή και επικίνδυνα μηνύματα θέλησαν να στείλουν άγνωστοι σε 45χρονο από τη Λεμεσό. Του «γάζωσαν» με πιστόλι το αυτοκίνητο του τα ξημερώματα. Ο ίδιος σφυρίζει αδιάφορα, ωστόσο οι ανακριτές εκτιμούν ότι πίσω από την εγκληματική ενέργεια κρύβονται οικονομικές διαφορές που αφορούν ευρύτερα την οικογένεια του 45χρονου αφού πριν από ένα περίπου μήνα, οι άγνωστοι ανατίναξαν  το αυτοκίνητο του αδελφού του.

Οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν στις 2 τα ξημερώματα, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 45χρονου ιδιοκτήτη του στη Γερμασόγεια.  Οι άγνωστοι άδειασαν κυριολεκτικά το πιστόλι στο αυτοκίνητο  του παραπονούμενου, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.    Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.



Κλήθηκε η αστυνομία, μέλη της όποιας έσπευσαν επί τόπου για έρευνες και ανακρίσεις.  Από τη σκηνή παραλήφθηκαν οκτώ συνολικά σφαίρες οι οποίες στάλθηκαν ήδη για επιστημονικές εξετάσεις.  Από τους πυροβολισμούς το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Παρά το γεγονός ότι ο παραπονούμενος εξέφρασε άγνοια για τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας εναντίον του αφού όπως ισχυρίστηκε δεν έχει διαφορές με κανένα, οι ανακριτές εκτιμούν ότι πίσω από τους πυροβολισμούς κρύβονται οικονομικές διαφορές. Διαφορές που φαίνεται αφορούν ολόκληρη την οικογένεια καθώς ένα περίπου μήνα πριν, άγνωστοι ανατίναξαν με αυτοσχέδια βόμβα το αυτοκίνητο του αδελφού του 45χρονου ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στη Γερμασόγεια.

Οι ανακριτές συνεχίζουν τις έρευνες και ήδη από τα γραφεία του ΤΑΕ άρχισαν να περνούν διάφορα πρόσωπα που απασχόλησαν την αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, για ανάκριση σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular