Μπράβο ρε Ελλάδαρα! Γάζωσε και την Ρωσία η Εθνική...

Μπράβο ρε Ελλάδαρα! Γάζωσε και την Ρωσία η Εθνική...

Με το απόλυτο νικών ολοκλήρωσε η εθνική πόλο των ανδρών τις υποχρεώσεις της στην Α΄ φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, η Γαλανόλευκη επικράτησε 15-11 της Ρωσίας και θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ Αυστραλίας και Ν. Αφρικής, στον προημιτελικό της Τρίτης.
Η πορεία της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν συνεχίζεται χωρίς... στάση και με εντυπωσιακό τρόπο.



Η Γαλανόλευκη έκανε το 3x3 στο τουρνουά, επικρατώντας της Ρωσίας με 15-11, με το σκορ να μη δείχνει την ευκολία που ήρθε η νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα -που είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο του- θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ Αυστραλίας και Ν. Αφρικής, στον προημιτελικό της Τρίτης.

Να σημειωθεί ότι ο Stoiximan.gr είναι "Μεγάλος Χορηγός" των Εθνικών ομάδων Πόλο (υδατοσφαίρισης) ανδρών & γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-2, 5-3, 2-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Θ.Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης 1, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 4, Ποντικέας, Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος.

ΡΩΣΙΑ (Ε.Σαγκάεβ): Αντόνοβ, Μπουγκάιτσουκ 1, Όντιντσοβ, Μπίτσκοβ, Ζινατούλιν, Ασάεβ, Τιμάκοβ, Ναγκάεβ 2, Στέπανιουκ 1, Χόλοντ 1, Λισούνοβ 1, Μαγκομάεβ, Ιβάνοβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular