Αποκλειστικό: Δεκάχρονη δέχθηκε άσεμνη επίθεση από 38χρονο “πατέρα” – Βρισκόταν σε πισίνα με τις κόρες του!

3455572-5557.viasmos_607_364_577_324.17e5714b6ae74eb20edba678c0ffb002

Σε δεκάχρονο κοριτσάκι επιχείρησε να βγάλει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις 38χρονος από τη Λάρνακα, την ώρα μάλιστα που το θύμα έπαιζε αμέριμνο με τις κόρες του δράστη!

Το περιστατικό συνέβη χθες, σε ξενοδοχείο της Πάφου όπου θύμα και θύτης βρίσκονταν για διακοπές.  Σύμφωνα με τη καταγγελία που διερευνά η αστυνομία, το δεκάχρονο κοριτσάκι, έπαιζε με τις δύο κόρες του 38χρονου σε πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένουν.



Κάποια στιγμή ο 38χρονος εισήλθε στην πισίνα και χωρίς να τον ενδιαφέρει η παρουσία των επίσης ανήλικων κόρων του, προσέγγισε την δεκάχρονη της οποίας στη συνέχεια επιτέθηκε άσεμνα χαϊδεύοντας της μεταξύ άλλων στα γεννητικά όργανα!  Αμέσως η ανήλικη αντέδρασε και βγήκε από την πισίνα. Πήγε στους γονείς της και τους ανέφερε το περιστατικό.

Εκείνοι στη συνέχεια μετέβησαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό.   Ο 38χρονος αναμένεται σήμερα να κληθεί να δώσει εξηγήσεις από τους ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, οι οποίοι διερευνούν με πάσα διακριτικότητα την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular