Προετοιμασία: 20 λεπτάΜαγείρεμα: 10 λεπτάΜερίδες: 6Δυσκολία: εύκολο
Υλικά
φιλέτα κοτόπουλου 3, στήθος
φύλλα ρόκας 100 γρ., πλυμένα και στραγγισμένα
πράσινη σαλάτα 100 γρ. φύλλα, πλυμένα και στραγγισμένα
πατάτες 3 βραστές, κομμένες σε ροδέλες
Για το ντρέσινγκ γιαουρτιού
γιαούρτι στραγγιστό 2 κουταλιές
ελαιόλαδο 3 κουταλιές
μουστάρδα 1 κουταλάκι
μαϊντανός: 1 κουταλιά, ψιλοκομμένος
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα τα φιλέτα κοτόπουλου για 10΄, γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν ελαφρά. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μεγάλα κομμάτια.
Σε μια σαλατιέρα βάζετε τα φύλλα ρόκας και πράσινης σαλάτας, τις βραστές πατάτες και τα ψημένα φιλέτα του κοτόπουλου.
Χτυπάτε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου