Υλικά
κολοκυθάκια: 1 κιλό
αλεύρι: 1 φλιτζάνι του τσαγιού
νερό
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια, τα κόβετε σε λεπτές φέτες, τα αλατίζετε και τα αφήνετε να σταθούν 2 περίπου ώρες. Τα στραγγίζετε και τα βουτάτε πρώτα στο αλεύρι και υστέρα στο νερό. Τα ρίχνετε αμέσως σε άφθονο καυτό λάδι.
Μόλις ετοιμαστούν, τα βάζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει το λάδι. Τα σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας ή καλύτερα καρύδια σκορδαλιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου