Το ΤΡΟΧΑΙΟ που σόκαρε την Ελένη Μενεγάκη!

Το ΤΡΟΧΑΙΟ που σόκαρε την Ελένη Μενεγάκη!

Σώθηκε από θαύμα! Η Ελένη σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.


Τρόμος στην Αττική Οδό. Η Ελένη έτρεμε ολόκληρη από το φόβο της. Δεν μπορούσε να καταλάβει πώς είχε γίνει αυτό το ατύχημα. "Είναι καλά;" μονολογούσε και δεν άφηνε το κινητό από το χέρι της. Δεν σταμάτησε λεπτό να μιλάει. Η αγωνία της είχε χτυπήσει κόκκινο κι έκανε αρκετή ώρα να συνέλθει. Το σοκ της άλλωστε ήταν τεράστιο.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης δεν περίμενε ότι τελειώνοντας η φετινή σεζόν και μες στις ετοιμασίες της για την αναχώρησή της για τα Άχλα θα πάθαινε τόσο μεγάλη λαχτάρα. Η ίδια έχει αποδείξει σε όλη την πορεία της στην τηλεόραση ότι με την ομάδα της είναι πάρα πολύ δεμένη και τους θεωρεί όλους δικούς της ανθρώπους. Είναι τα φιλαράκια της με τα οποία συναναστρέφεται σχεδόν καθημερινά, είναι κοντά τους, αλλά κι εκείνοι είναι δίπλα της ανά πάσα στιγμή. Γι' αυτό και η Ελένη τρελαίνεται όταν μαθαίνει άσχημα νέα γι' αυτούς. Και δεν είναι μόνο οι άμεσοι συνεργάτες της που βλέπουμε στην εκπομπή της, αλλά και κάποιοι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και φροντίζουν την εικόνα της παρουσιάστριας.

Ο κολλητός της
Ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους της Ελένης είναι και ο Βασίλης Μπουλούμπασης. Ο διάσημος hair stylist είναι αυτοκόλλητος με τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έπειτα από συνεργασία και φιλία πολλών χρόνων. Μάλιστα είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους της showbiz που η Ελένη καλεί στη βίλα της στα Μελίσσια αλλά και στα Άχλα στις καλοκαιρινές της διακοπές.
Ο Βασίλης Μπουλούμπασης τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που προκάλεσε σοκ σε όλη τη showbiz, πόσο μάλλον στην κολλητή του φίλη.
Ο αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης οδηγούσε τη μηχανή του στην Αττική Οδό. Ένας λάθος υπολογισμός αλλά και ο δυνατός αέρας που φυσούσε ήταν οι αιτίες που δεν άργησε να γίνει το κακό. Ο γνωστός hair stylist έχασε τον έλεγχο της μηχανής κι έπεσε στο δρόμο. Το μόνο ευχάριστο ήταν ότι εκείνη την ώρα δεν περνούσε κοντά κάποιο όχημα ή μηχανή και γλίτωσε τη μοιραία σύγκρουση σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Είχε άγιο

Ο Μπουλούμπασης είχε άγιο και σώθηκε από θαύμα. Θα μπορούσε μόνο με την πτώση του από τη μηχανή να είχε πάθει πολύ μεγάλη ζημιά, αφού είχε αναπτύξει ταχύτητα, αλλά τη γλίτωσε με μώλωπες, γρατζουνιές κι εγκαύματα κυρίως στα χέρια του. Τα εγκαύματα δημιουργήθηκαν επειδή σύρθηκε για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο λόγω της ταχύτητας και αυτός ήταν ο λόγος που ακύρωσε τις άμεσες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Η είδηση του τροχαίου έγινε γνωστή σε χρόνο-μηδέν και ειδικά το διαδίκτυο κακακλύστηκε από μηνύματα συμπαράστασης για τον Βασίλη που είναι από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Επόμενο ήταν να το μάθει και η Μενεγάκη η οποία έπαθε σοκ μόλις πληροφορήθηκε τα νέα. Επιχείρησε να μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν ήταν εφικτό, με αποτέλεσμα η αγωνία της να χτυπήσει κόκκινο. Έπαιρνε τηλέφωνο φίλους τους όμως κι εκείνοι δεν είχαν σαφή εικόνα. Έτρεμε ολόκληρη και ηρέμησε μόνο όταν μίλησε μαζί του έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, αφού δεν ήθελε να ζορίσει τον αγαπημένο της συνεργάτη. Το ευχάριστο ήταν ότι ο Βασίλης της είχε γλιτώσει τα χειρότερα και πραγματικά θα πρέπει να ευλογεί την τύχη του που δεν περνούσε με ταχύτητα κάποιο όχημα από το μέρος του ατυχήματος ή που τη γλίτωσε τόσο φτηνά από την πτώση του από τη μηχανή.
Μάλιστα έκανε την εμφάνισή του στο φετινό φινάλε των εκπομπών της Ελένης και οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους σε λίγο καιρό στα αγαπημένα τους Άχλα.



Σε αναμμένα κάρβουνα ο Μάκης

Την αγωνία της Μενεγάκη έζησε ο Μάκης Παντζόπουλος έστω και από... μακριά. Ο σύντροφος της παρουσιάστριας βρισκόταν στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του στα Άχλα προετοιμάζοντας το... έδαφος για τον ερχομό της Ελένης και των παιδιών αφού αυτό θα είναι και το πρώτο καλοκαίρι μαζί με την κόρη του και θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Και ο Μάκης έχει άριστες σχέσεις με τον Μπουλούμπαση κι έπαθε σοκ από την είδηση του τροχαίου. Καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι που η Ελένη τον ειδοποίησε ότι όλα ήταν καλά και μόνο τότε ηρέμησε. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κι εκείνος επικοινώνησε με τον hair stylist για να του ευχηθεί "περαστικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular