Φρικτό! Ζούσε για μήνες έχοντας για παρέα τη... νεκρή μητέρα του! (PHOTOS)

Φρικτό! Ζούσε για μήνες έχοντας για παρέα τη... νεκρή μητέρα του! (PHOTOS)

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι ένας άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ ζούσε για μήνες με το πτώμα της μητέρας του, ενώ έπαιρνε επιδόματα για λογαριασμό της.

Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Στίκεν, κρατούσε το πτώμα της 81χρονης μητέρας του, σε δυο καναπέδες, τους οποίους είχε ενώσει, ενώ το είχε καλύψει με κουβέρτες.


corpse29n-1-web.jpg

Όπως αποκάλυψε η έρευνα, ο 60χρονος απέφευγε τους γείτονες από τον Ιανουάριο. Οι αστυνομικές αρχές δέχτηκαν μια κλήση, πιθανώς από κάποιο γείτονα, να σπεύσουν να βοηθήσουν την ηλικιωμένη αλλά μόλις έφτασαν στο σπίτι ανακάλυψαν την απαίσια μυρωδιά.

Σήκωσαν τις κουβέρτες και ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας, σε τόσο προχωρημένη αποσύνθεση που πλέον δεν αναγνωριζόταν. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εκείνη ήταν νεκρή για περισσότερους από τέσσερις μήνες.
2A0E495000000578-0-image-a-3_1435499058776.jpg

Πάντως, αυτός ισχυρίστηκε πως δεν τη σκότωσε ο ίδιος γιατί «ήταν η καλύτερή του φίλη», όμως οι αστυνομικοί ερευνούν και αυτό το ενδεχόμενο.

Όλο τον καιρό δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου από το σπίτι… Το μόνο που έκανε ήταν να «σηκώνει» λεφτά από έναν κοινό λογαριασμό που είχε μαζί της, ενώ η μόνη κατάθεση που γινόταν στο λογαριασμό ήταν η καταβολή της μηνιαίας της σύνταξης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular