Έχουν πάρει στο ψιλό τον Βαρουφάκη! Ποιος κορυφαίος υπουργός του προσφέρει... σοκολατένια ευρώ για να ξεχάσει τον πόνο του;;;(PHOTO)

Έχουν πάρει στο ψιλό τον Βαρουφάκη! Ποιος κορυφαίος υπουργός του προσφέρει... σοκολατένια ευρώ για να ξεχάσει τον πόνο του;;;(PHOTO)

Εχει χτίσει τη φήμη του «σκληρού» της ευρωζώνης. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όμως έχει και μία πιο «γλυκιά» πλευρά. Ή τουλάχιστον αυτό προσπάθησε να δείξει.



Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών βρήκε απέναντί του τη νεαρότερη ρεπόρτερ που τον έχει «ανακρίνει» ποτέ, τη 10χρονη Ρίκε που του πήρε συνέντευξη για μία εκπομπή του ZDF. Μάλιστα η πιτσιρίκα δεν πήγε με άδεια χέρια, αλλά έδωσε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μία χούφτα σοκολατένια ευρώ.

Εκείνος από την πλευρά του της δήλωσε ότι θα... κεράσει κάποια από αυτά τον Ελληνα συνάδελφό του Γιάνη Βαρουφάκη, γιατί έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη για «φαγητό παρηγοριάς», όπως εξήγησε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild.

Στη συνέντευξη, ο Γερμανός υπουργός αποκάλυψε στην 10χρονη ότι με τους συναδέλφους του δεν μιλά μόνο για χρήματα, καθώς με τον Ισπανό ομόλογό του συζητούν συχνά για ποδόσφαιρο όπως είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular