Δείτε ποιος έκανε την πρώτη επίθεση στον Πορτοκάλογλου

Ποιος ήταν εκείνος επιτέθηκε πρώτος εναντίον του Ν. Πορτοκάλογλου, υποστηρίζοντας πως το νέο τραγούδι του θυμίζει το «μαζί τα φάγαμε» του Θ. Πάγκαλου;

epithesi-se-portokaloglou-thumizei-ton-pagkalo


Ποικίλα σχόλια προκάλεσε το νέο τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου «Θα περάσει κι αυτό» (μέσα από το οποίο σχολιάζεται και η τρέχουσα κατάσταση στη χώρα). Το τραγούδι στάθηκε η αφορμή να ανοίξει μια ευρεία αντιπαράθεση στα social media με κάποιους να το χαρακτηρίζουν «αισχρό και προσβλητικό» έως και «μνημονιακό» και άλλους να υπεραμύνονται της -όποιας- ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης.
Στον κύκλο των σχολιαστών του τραγουδιού πέρασε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος σχολίασε αρνητικά το τραγούδι και τον δημιουργό του, συγκρίνοντάς τον με τον Θόδωρο Πάγκαλο και την περίφημη φράση του «μαζί τα φάγαμε».

Σε ανάρτησή του στα social media, γράφει χαρακτηριστικά: «Μια αβαρής και συγχυσμένη αντίληψη του σήμερα. Η φράση νικητές και νικημένοι όλοι χάσαμε μαζί μου θυμίζει το όλοι μαζί τα φάγαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular