«ΘΡΙΛΕΡ» ΣΤΟ MEGA: Ποιος θα πληρώσει τα 11 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος Ιουνίου



Να πληρώσει τη μισθοδοσία και όχι τη δόση προς τις τράπεζες επέλεξε το MEGA. Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν από τα «παράθυρα» οι σχολιαστές του δελτίου, η διοίκηση του καναλιού δεν πλήρωσε τη δόση των 5.880.000 ευρώ του Δεκεμβρίου 2014, ούτε του Μαρτίου του 2015 και πλέον καλείται να καταβάλει έως το τέλος του Ιουνίου το ποσό των 11.760.000 ευρώ.



Η Alpha, η Εθνική, η Eurobank και η Πειραιώς δέχθηκαν για δεύτερη φορά τη μετάθεση της δόσης από τις 28 Δεκεμβρίου, η οποία πρέπει να εξυπηρετηθεί στις 30 Ιουνίου. Θυμίζουμε προς πως το MEGA ήδη δεν έχει υπάρξει συνεπές στην καταβολή των δόσεων από το προηγούμενο δάνειο του 2009, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ και η συμβιβαστική λύση ήταν να λάβει νέο ομολογιακό δάνειο, ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ στα τέλη του 2012.

Οι πιέσεις προς το Μεγάλο Κανάλι είναι αφόρητες, εξαιτίας της οικονομικής πραγματικότητας, αλλά οι μέτοχοι του δεν έχουν την ίδια οπτική, για αυτό και ο Θανάσης Ανδρεούλης, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και επί χρόνια οικονομικός διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και επί χρόνια οικονομικός διευθυντής, έχει βγει «έξω από τα ρούχα του». Για πρώτη φορά στην ιστορία του σταθμού τουλάχιστον ένας από τους πέντε ιδρυτικούς μετόχους δηλώνει πως δεν θα συμμετάσχει σε αύξηση κεφαλαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular