Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αυτοί είναι οι λόγοι που αποχώρησα από τον ΑΝΤ1»

Όλα όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αυτοί είναι οι λόγοι που αποχώρησα από τον ΑΝΤ1»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο περιοδικό «People» και αποκάλυψε πολλά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 ύστερα από 10 χρόνια καλής συνεργασίας...




«Τον Αύγουστο θα έκλεινα δέκα χρόνια εδώ, αλλά ο Μάιος νομίζω πως είναι ένας ιδανικός μήνας για αλλαγές. Τουλάχιστον, έτσι προσπαθώ να με πείσω» λέει, ενώ με τη γνωστή καταιγιστική της ειλικρίνεια.

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για το τέλος της σχέσης της με τον ΑΝΤ1. Πως της ζητήθηκε μείωση μισθού 50% και αρνήθηκε. Πως το κανάλι αποφάσισε να αποδυναμώσει το τμήμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, γιατί έκρινε ότι δεν του είναι τόσο απαραίτητο. Μια άλλη εκδοχή που γράφτηκε λέει πως υπάρχει ήδη συμφωνία η Κατερίνα να δημιουργήσει μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων και να συνεχίσει τα περισσότερα απ’ όσα έκανε ως εξωτερικός συνεργάτης.

Τι ισχύει τελικά; «Αυτό που συνέβη είναι πιο κοντά στην τρίτη εκδοχή. Δεν μου προτάθηκε ποτέ κάποια μείωση. Γνώριζα πολύ καλά τα θέματα που προγραμμάτιζε το κανάλι σε επίπεδο αναδιοργάνωσης, είχα συμμετάσχει σε συζητήσεις που ήθελαν το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις να γίνουν ένα. Είναι κάτι που συζητιέται εδώ και πολλά χρόνια. Από τη μία το κατανοώ επιχειρηματικά, από την άλλη, από τη δική μου πλευρά, δεν θεωρώ πως είναι ένα βήμα που με πάει παραπέρα, άρα ήταν ξεκάθαρη η θέση μου, πως στην περίπτωση που θα γινόταν αυτό, εγώ δεν θα συνέχιζα. Πράγματι, κάνουμε μια συζήτηση κάποια κομμάτια που εμπίπτουν στην επικοινωνία και θα είναι εφικτό να γίνονται εξωτερικά να γίνονται από εμένα, μέσω μιας νέας εταιρείας που σκέφτομαι να φτιάξω. Η πρόθεση και η διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Από την άλλη, έχω κάποιες σκέψεις που πρώτη φορά τις εξωτερικεύω, οι οποίες λένε πως ίσως όλο αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου, να πάψω να κρύβομαι πίσω από τη δουλειά και να αφήνω άλλα πράγματα πίσω. Ίσως αν πάω να κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα, απλά με ένα άλλο παραστατικό, να μην αλλάξει τίποτα και να είναι άλλο ένα πράγμα που θα βάλω κάτω από το χαλί. Η αλήθεια είναι πως θέλω λίγες μέρες να μείνω έξω απ’ όλα για να αποστασιοποιηθώ και ελπίζω πως θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα “κάτσουν σωστά”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular