Ζεστή Κυριακή με συννεφιά και μικρή ένταση ανέμων! Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλη την Ελλάδα!

Ζεστή Κυριακή με συννεφιά και μικρή ένταση ανέμων! Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλη την Ελλάδα!

Η μικρή ένταση των ανέμων και η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κυριότερα στοιχεία του καιρού την Κυριακή, τελευταία ημέρα του Μαΐου.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές. Το πρωί θα κάνει ψύχρα έως και κρύο, ενώ το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 26 βαθμούς. Στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και το απόγευμα μικρής διάρκειας βροχές. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι 25 με 27 βαθμούς. Στα νησιά του Ιονίου θα έχουμε αραιές νεφώσεις και ασθενείς ανέμους.


Στην Πελοπόννησο το πρωί ο ουρανός θα είναι καθαρός, το απόγευμα θα υπάρχουν νεφώσεις και στα ορεινά θα σημειωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 26 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 4 μποφόρ. Στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 με 26 βαθμούς. Στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπονται αραιές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 27 με 29 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός και ασθενείς άνεμοι. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 17 έως 26 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Το πρωί θα έχουμε ψύχρα, όμως η θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες θα φθάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular