Μητσοτάκης: Βρήκατε τη χώρα σωσμένη και τη βυθίσατε

«Δεν καταστρέφετε, κύριε Τσίπρα, μόνο το παρόν, ναρκοθετείτε και το μέλλον», καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΔ

nea-dimokratia,

«Δε βρήκατε τη χώρα πνιγμένη και την σώσατε, την βρήκατε σωσμένη και την βυθίσατε», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι με ψέματα πήρε την εξουσία, με ψέματα την υπηρέτησε και με ψέματα θα την εγκαταλείψει.

«Δεν καταστρέφετε, κύριε Τσίπρα, μόνο το παρόν, ναρκοθετείτε και το μέλλον», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, καταλογίζοντάς του θράσος «να παριστάνετε τον φιλεύσπλαχνο σε μία Ελλάδα που την είχατε ισοπεδώσει».


Αναφερόμενος στη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπογράμμισε πως αυτή δεν θα πρέπει
να γίνει βεβιασμένα, αλλά θα πρέπει να γίνει με την άνεση του χρόνου που η σοβαρότητά της επιβάλλει, να ακουστούν όλοι οι βουλευτές που θέλουν να μιλήσουν και όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Ποτέ κοινοβουλευτικό πολίτευμα δεν είχε υποστεί τέτοιο ευτελισμό. Γυρολόγοι πολιτικοί να παζαρεύουν μια νέα στέγη. Και μια κυβέρνηση που αναζητά όχι τη στήριξη και την αποδοχή της κοινωνίας, αλλά 151 πρόθυμους, που θα συνδέονται με την σαθρή κλωστή της εξουσίας», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular