Πώς να διατηρήσετε τη φέτα για μήνες. Δεν είχαμε ιδέα!




Υλικά

1 μικρό βάζο
200 ml ελαιόλαδο
200 γρ. φέτα
1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
¼ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη




Μέθοδος Εκτέλεσης

Κόβουμε τη φέτα σε κύβους.
Βάζουμε τη φέτα στο βαζάκι μαζί με τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μας.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο βαζάκι μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια της φέτας,
κλείνουμε καλά το βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο.
Διατηρείται στο ψυγείο για μερικούς μήνες.
Μπορούμε να τη φάμε κατευθείαν ή μετά από δύο μέρες, αν θέλουμε ακόμα πιο αρωματική τη φέτα.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular