Υλικά
500 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
4 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
1 μπολάκι γάλα πλήρες
Τριμμένη κουβερτούρα για το γαρνίρισμα
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό να βράσει και βάζουμε μέσα τα κουτιά του ζαχαρούχου γάλακτος. Τα αφήνουμε στην κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά για περίπου 2 ώρες ώστε το γάλα να μετατραπεί σε καραμέλα. Βγάζουμε και τα να κρυώσουν. Στο μπολάκι με το γάλα βουτάμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε σειρά σε ένα πυρέξ. Από πάνω απλώνουμε προσεκτικά με μία σπάτουλα το καραμελωμένο γάλα. Πάνω από την καραμέλα απλώνουμε ομοιόμορφα τις ροδέλες μπανάνας και τελειώνουμε απλώνοντας τη σαντιγί. Γαρνίρουμε με τριμμένη κουβερτούρα και τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει καλά.