Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου 2017





Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και παρότι κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν «σκαμπανεβάσματα», τελικά οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν.
Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν κι από αυτήν την άποψη μια από κοινού δράση μπορεί να κρύβει παγίδες.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να λειτουργήσεις με βάση το ένστικτο και την διαίσθησή σου, ώστε να προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Κι αυτό γιατί ενδέχεται να πέσεις πάνω σε μια «βρώμικη» συναλλαγή και να... μπλέξεις άσχημα! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια πολύτιμη πληροφορία γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα, δίνοντας του τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις μια ευκαιρία, που δεν «βλέπει» σχεδόν κανείς.

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου γίνεται «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά σε ωθεί να «σαρώσεις» τα πάντα, διεκδικώντας το καλύτερο για σένα από την άλλη όμως, φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα κι όσο κι αν υπολογίζεις στις δικές σου ικανότητες, άλλοι είναι που κρατούν «το μαχαίρι και το πεπόνι». Το πιθανότερο λοιπόν είναι να βρεθείς κόντρα σε «θεούς και δαίμονες» ή να βιώσεις ακραίες καταστάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συμβάλλει σε «καταλυτικές» εξελίξεις στα οικονομικά σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η αλλά και «εμπνευσμένο/η», κάτι που σίγουρα θα έχει έναν δημιουργικό αντίκτυπο. Σε σχέση με τις επαγγελματικές συνεργασίες σου πάντως, πρόσεξε μήπως παγιδευτείς σε «στημένες» καταστάσεις, αφού ο ενεργός Πλούτωνας δεν... αστειεύεται! Αν όμως ψάξεις για να βρεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο, μπορείς να προλάβεις εξελίξεις που θα σε έβλαπταν. Επιπλέον καλείσαι να πάρεις μια σημαντική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να βάλεις σε μια τάξη το «μέσα» σου. Επιπλέον ενδέχεται να σου δοθούν αφορμές για να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε παραπέμπει σε ίντριγκες που υφαίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πολύ πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με τα όσα γίνονται στον χώρο της εργασίας σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα κάποια από τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις να σου σταθούν σε ένα πρόβλημα. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει σε όχι εύκολες καταστάσεις που σχετίζονται με έναν «δικό σου» άνθρωπο κι αν θες να βρεθεί μια λύση θα πρέπει οπωσδήποτε να καταπολεμήσεις κάθε παθογένεια που «βγαίνει στην φόρα». Μάλιστα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να καθαρίσεις την «κόπρο του Αυγεία», όπου την... πετύχεις!

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει τις φιλοδοξίες σου και σε κάνει πιο πρόθυμο/η να συνεργαστείς με άτομα που ναι μεν έχουν μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων αλλά από την άλλη πλευρά θα σου δώσουν τα μέσα για να πετύχεις τον στόχο σου.
Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να αμυνθείς αποτελεσματικά απέναντι σε μεθοδεύσεις που θίγουν τις ισορροπίες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για «συνωμοσίες» και έξωθεν παρεμβάσεις συγγενών, είτε για νομικού τύπου εξελίξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο, θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Παράλληλα, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για πράγματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, τα οποία ενδέχεται να σχετίζονται με τα οικονομικά σου ή τις κινήσεις ενός συγγενικού σου προσώπου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει στην ενασχόλησή σου με... μυστήρια κάθε είδους!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει πιο επιπόλαιο/η στην διαχείριση των οικονομικών σου κι ίσως τελικά να «πανικοβληθείς» διαπιστώνοντας ότι αδυνατείς να καλύψεις κάποιες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Ωστόσο θα υπάρξουν και έσοδα, που θα σε επαναφέρουν στα... συγκαλά σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από ζημιές άλλων! Ωστόσο με τον Άρη απέναντί σου, οι συνεργασίες παραμένουν για σένα ένα μεγάλο «αγκάθι» και στην συγκεκριμένη φάση μόνον προβλήματα θα σου φέρουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που δείχνουν την διάθεση να συμβάλλουν θετικά σε πολλά από τα σχέδια σου, φαίνεται ωστόσο να υπάρχει και μια αστάθεια που θα σε προβληματίσει.
Παράλληλα, με την συνδρομή του Άρη και του Πλούτωνα φαίνεται να δρομολογείται ένα... γενικό ξεκαθάρισμα στην δουλειά σου, επειδή όμως κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της, καλό είναι να είσαι πιο υποψιασμένος/η.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να προκαλέσει μια «αβαρία» στην δουλειά σου που δεν... σηκώνει ημίμετρα. Παράλληλα, σε προειδοποιεί ότι στο περιβάλλον σου μπορεί να υπάρχει και κάποιος/α, που σου κάνει «τα γλυκά μάτια» αλλά στην πραγματικότητα είτε σε εχθρεύεται, είτε προσπαθεί να σε χειραγωγήσει.

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, η φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων φαίνεται να είναι η βασική προτεραιότητα σου, μπορείς όμως να αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή προάγουν την δημιουργικότητα σου.
Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει σε κάποιες εκβιαστικές πρακτικές, που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα σε αυτές να πρωταγωνιστούν άτομα που από πλευράς σου λογίζονται ως «φιλικά διακείμενα».

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular