«Μπαμ» από την Μπαρτσελόνα θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός





Τον «εκλεκτό» του για τη θέση του προπονητή μπορεί να μην καταφέρουν να τον πάρουν στον Ολυμπιακό, ωστόσο φημολογείται πως στο Λιμάνι θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία για να συνεργαστούν με κάποιον που θα τους «υποδείξει» ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο "Τσινγκούρι" ήταν και παραμένει πάρα πολύ δημοφιλής στον Πειραιά, ενώ είναι γνωστή η φιλική σχέση που διατηρεί με τον διοικητικό ηγέτη των Ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη. Εξαιρετικά στενή, όμως, είναι η σχέση του Βάσκου τεχνικού και με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Κούλη Δουρέκα, καθώς και με πολλά άλλα μέλη της ομάδας.

Γενικά, ο Βαλβέρδε όπου μπορεί να βοηθήσει την πρώην ομάδα του το κάνει με ευχαρίστηση και στο πλαίσιο αυτό έχει πει τη γνώμη του στην ερυθρόλευκη διοίκηση για κάποιους προπονητές από το ισπανικό πρωτάθλημα, υποδεικνύοντας τον κατ' εκείνον ιδανικότερο για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο (λέγεται πως είναι ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο).

Ωστόσο, οι δυσκολίες στο συγκεκριμένο "μέτωπο" είναι πολλές και γνωστές, κάτι που ίσως να οδηγήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο να καταλήξουν σε άλλες λύσεις για τον πάγκο τους και όχι σε εκείνες που υπέδειξε το "μυρμήγκι".

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Βαλβέρδε δεν θα σταματήσει στο θέμα του προπονητή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Βάσκος αναλαμβάνει μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα.

Λέγεται πως οι Ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν σύντομα να επικοινωνήσουν ξανά με τον πρώην προπονητή της ομάδας τους και αυτή τη φορά, θα αφορά στο δανεισμό κάποιων παικτών.

Η Μπαρτσελόνα, όπως κάθε μεγάλη ομάδα, παραχωρεί κάθε χρόνο αρκετούς παίκτες σε άλλους συλλόγους και ακούγεται έντονα, ήδη, πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επωφεληθεί φέτος από αυτή τη διαδικασία.

Κάπως έτσι, οι Ερυθρόλευκοι είναι πιθανό να περιμένουν τις αποφάσεις του Βαλβέρδε σχετικά με τους παίκτες που δεν θα χωρέσουν στο ρόστερ των "μπλαουγκράνα" και στη συνέχεια θα ζητήσουν από τον επιτυχημένο τεχνικό να συμβάλει ώστε κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών να παίξουν έστω για μια χρονιά στον Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί λίγο παλαιότερα με την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, όταν ο Κριστιάν Καρεμπέ εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική του σχέση με τον Αρσέν Βενγκέρ είχε κατορθώσει να πάρει δανεικό από την Αρσεναλ για μια σεζόν τον Κοσταρικανό επιθετικό.

Επίσης, αξίζει κανείς να αναφέρει πως τη σεζόν που τώρα φτάνει στο τέλος της, η Μπαρτσελόνα παραχώρησε ως δανεικούς σπουδαίους και χρήσιμους παίκτες για κάθε ομάδα, όπως είναι οι εξτρέμ Τέγιο και Μουνίρ, ο στόπερ Βερμάελεν, ο αμυντικός χαφ Σέρχι Σαμπέρ και ο μπακ, Ντάγκλας.

Ποιος, αλήθεια, από τον Ολυμπιακό θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο ένας ή περισσότεροι από τους προαναφερθέντες να αγωνίζονταν στο Λιμάνι;

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular