Την "εξαφάνισε" τρεις φορές...

 


Με το "καλημέρα" ο Ολυμπιακός έδειξε ότι σήμερα στο ντέρμπι δεν αστειευόταν, κάνοντας το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό με τον αίλουρο Ιντέγε, δημιουργώντας ταυτόχρονα πλήρη πανικό και αποσύνθεση στην "άφαντη" Ένωση...
Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ουσιαστικά ένα μονότερμα, με δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες των ερυθρόλευκων αλλά και εκνευρισμό από τη μεριά της Ένωσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έδειξε ακόμα πιο στιβαρός, έδωσε εκ νέου στην ΑΕΚ να καταλάβει ότι ο κυρίαρχος του "Γ. Καραϊσκάκης" σήμερα είναι αυτός και εκμεταλλευόμενος τα τραγικά λάθη της ανύπαρκτης άμυνας των δικεφάλων στο 64ο λεπτό ο Μαρτίνς "τρυπάει" για δεύτερη φορά τα δίχτυα της. Δεκαπέντε λεπτά μετά και πιο συγκεκριμένα στο 79ο λεπτό, το δεκάρι των ερυθρόλευκων, ο Κώστας Φορτούνης με μια εξαιρετική ενέργεια έδειξε τη ποδοσφαιρική του κλάση τρυπώντας για 3η φορά τα δίχτυα των κιτρινόμαυρων (ή μαύρων σκέτο λόγω εμφάνισης σήμερα).

Άξιο τρίποντο χωρίς λάθη από άποψης διαιτησίας σήμερα, ο Ολυμπιακός έδειξε την υπεροχή του σε μια ΑΕΚ που δείχνει ότι δεν έχει βρει ακόμα την ταυτότητά της, προβληματίζοντας τον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος ως ποδοσφαιριστής μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" δεν είχε δει ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular