Προβάδισμα Πασκουάλ για τον πάγκο του Παναθηναϊκού



Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού" τρέχουν και είναι πολύ πιθανό μέσα στην ημέρα να υπάρξουν οριστικά γεγονότα αναφορικά με τον προπονητή που θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, ώστε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία.


Ήδη στην πράσινη ΚΑΕ εξετάζουν τα ονόματα που έχουν προταθεί και για την ώρα φαίνεται πως έχει προβάδισμα εκείνο του Τσάβι Πασκουάλ αλλά και αρκετές δυσκολίες παρότι είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα.

Πέρα από το γεγονός πως έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, υπάρχουν και άλλα ζητήματα που πρέπει να λυθούν, ωστόσο οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό τον έχουν σε προτεραιότητα λόγω της εμπειρίας και του έργου που έχει δείξει στους Καταλανούς.

Παρόλα αυτά, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά από τον Λούκα Μπάνκι, τον Οκτάι Μαχμουτί και τον Σάσα Ομπράντοβιτς μέχρι και Έλληνες προπονητές, αλλά όλα δείχνουν πως στην ομάδα του "τριφυλλιού" θα κινηθούν προς την ξένη αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular