Για κίνδυνο πυρηνικού πολέμου αν ο Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, προειδοποιεί διαφήμιση

Για κίνδυνο πυρηνικού πολέμου αν ο Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, προειδοποιεί διαφήμιση - MediaΜια μικρή και σχετικά άγνωστη πολιτική οργάνωση υποστήριξης της Χίλαρι Κλίντον παρουσίασε διαφήμιση στην οποία προειδοποιεί τους ψηφοφόρους ότι αν ο Ντόναλντ Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ενδεχομένως να προχωρήσει στη χρήση πυρηνικών όπλων, προκαλώντας ολοκαύτωμα στον πλανήτη.


Ελάχιστες εβδομάδες πριν τις κρίσιμες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΗΠΑ,
η οργάνωση Fifty Second Street Fund αγόρασε διαφημιστιό χρόνο αξίας 200.000 δολαρίων στην περιοχή του Κολόμπους στο Οχάιο, προκειμένου να προβάλλει το εξαιρετικά ανησυχητικό διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο προβάλλει σκηνές καταστροφής από πυρηνικές εκρήξεις και έχει ως βασικό μήνυμα τη φράση «Πρόσεξε ποιον ψηφίζεις».




To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Μυστήριο καλύπτει την οργάνωση και τους χρηματοδότες της, καθώς ο εκλογικός νόμος των ΗΠΑ επιτρέπει τα στοιχεία της να δημοσιοποιηθούν ένα μήνα μετά τις εκλογές. Ανάλογες ανησυχίες έχει εκφράσει και η ίδια η Χίλαρι Κλίντον, μέσω πιο «συγκρατημένου» διαφημιστικού σποτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular