Κορίτσια, για εσάς: Αυτό είναι το απόλυτο κόλπο στο μακιγιάζ τον χειμώνα για να μην φαίνεσαι άσπρη με κόκκινη μύτη!

Κορίτσια, για εσάς: Αυτό είναι το απόλυτο κόλπο στο μακιγιάζ τον χειμώνα για να μην φαίνεσαι άσπρη με κόκκινη μύτη!


Εντάξει όλοι ξέρουμε ότι ο χειμώνας πρόκειται πιο πολύ για άνεση παρά ομορφιά! Δεν μπορείς με το κρύο να φοράς τις ωραίες φουστίτσες και τα ζακετάκια, θέλεις χοντρά πουλόβερ, σκουφιά, κασκόλ-κουβέρτες, τα πάντα για να μην κρυώνεις. Το πρόσωπό σου όμως μπορείς να το “στολίσεις” το ίδιο το εκθέτεις το καλοκαίρι, το ίδιο και τον χειμώνα. Για να μην έχεις το κάτασπρο δέρμα και την κόκκινη μύτη από το κρύο δες τι μπορείς να κάνεις.

● Για αρχή κράτα το κεφάλι και το λαιμό σου ζεστό δηλαδή φόρεσε σκουφάκι και κασκόλ ώστε να συνεχίσει κανονικά η κυκλοφορία του αίματος.

● Φρόντισε να ενυδατώνεις καλά το δέρμα σου για να μην ξεραίνεται. Έτσι το μακιγιάζ σου θα στρώνει και πιο ωραία.

● Βάλε έναν τόνο πιο σκούρο (υγρό) foundation από την επιδερμίδα σου. Πρόσεξε μην είναι υπερβολικά σκούρο γιατί θα φανεί η διαφορά.

● Απέφυγε τις γκρι σκιές που σε δείχνουν χλωμή και προτίμησε ζεστά χρώματα.

● Μην ξεχάσεις να βάλεις ρουζ στα μάγουλα για να δώσεις χρώμα στο πρόσωπό σου και όταν κοκκινήσει η μύτη σου να μην τραβάει την προσοχή.

● Το καλύτερο χρώμα για να βάλεις στα χείλη σου είναι το κόκκινο-κερασί που δίνει την ψευδαίσθηση της υγείας και το χειρότερο τα frosty pinks που σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο άσπρη.

● Φυσικά για να έχεις ένα λαμπερό δέρμα πρέπει να τρέφεσαι σωστά. Το μακιγιάζ απλά μπορεί να τονίσει τα καλά στοιχεία σου και όχι να τα δημιουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular