Σε επιφυλακή για τρομοκρατικό χτύπημα η Air France



Η γαλλική εφημερίδα «Le Canard Enchainé» σε σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο γαλλικος αερομεταφορέας (σ.σ Air France) σε συνεργασία με τις γαλλικές αρχές βρίσκεται σε επιφυλακή για τρομοκρατικό χτύπημα μετά από μία σειρά «παράξενων» ανακαλύψεων.



Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν βρεθεί περισσότερες από 40 αντλίες τροφοδοσίας αεροσκαφών της εταιρείας στις οποίες υπήρχε γραμμένο με σπρέι το μήνυμα «Allahu akbar» και είχαν αναφερθεί από πιλότους της εταιρείας αρκετά περιστατικά δυσελιτουργίας οργάνων κατά τον έλεγχο πριν από την απογείωση.

Οι έρευνες των αρχών μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα έφτασαν μετά από διεξοδικό έλεγχο στοιχείων και σε συγκεκριμένο εργαζόμενο της εταιρείας ο οποίος όμως διέφυγε από τη Γαλλία και σήμερα βρίσκεται σύμφωνα με τις αρχές στην Υεμένη.

Σημειώνεται πως από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και συνέβη το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, οι έρευνες της εταιρείας έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση 73 ύποπτων ατόμων τα οποία και έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους στην εταιρεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...