ΦTIAXTHKAN ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΛΥΚΟΙ -Πρόβατα έφαγαν κάνναβη και επιτέθηκαν σε χωριό!




Χαμος στην Αγγλια πρωτοσελιδο παντου σχεδον !!!
Σκηνές απείρου κάλλους σε χωριό της Ουαλίας, με πρόβατα να τρώνε μεγάλη ποσότητα "ξεχασμένης" κάνναβης και τους κατοίκους να φοβούνται την επερχόμενη "έκρηξη"!



Το ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΘΗΚΕ σε ενα Ουαλίκο χωριο   Οι κάτοικοι είδαν μερικά πρόβατα να... μασουλάνε την κάνναβη και είναι τρομοκρατημένοι, αφού πολλά από αυτά επιδόθηκαν σε... επιδρομή στο χωριό, μπαίνοντας ακόμη και σε σπίτια!
                                                            




Η κάνναβη που... μασησαν τα πρόβατατακια  / Φωτό Wales News

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό της Ουαλίας, όπου υπήρχε... ξεχασμένη μία καλλιέργεια κάνναβης. Οι κάτοικοι είδαν μερικά πρόβατα να... μασουλάνε την κάνναβη και είναι τρομοκρατημένοι, αφού πολλά από αυτά επιδόθηκαν σε... επιδρομή στο χωριό, μπαίνοντας ακόμη και σε σπίτια!

Ο νομάρχης,  έκανε λόγο για "πανωλεθρία" και τόνισε πως "υπάρχει ήδη ένα κοπάδι προβάτων που τριγυρίζει στο χωριό και προκαλεί μεγάλα προβλήματα.

Μπαίνουν στους κήπους των κατοίκων, ενώ ένα μπήκε σε ένα μικρό σπίτι και έκανε άνω-κάτω το υπνοδωμάτιο".
Μάλιστα εξέφρασε τους φόβους των κατοίκων μήπως βρουν κι άλλα πρόβατα την χασισοφυτεία, που ήταν κρυμμένη στο χωριό Rhydypandy, στη νότια Ουαλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...