Ντου του ΣΔΟΕ σε μεγάλη στοιχηματική εταιρεία που επενδύει σε εφημερίδες και digital media

Ντου του ΣΔΟΕ σε μεγάλη στοιχηματική εταιρεία που επενδύει σε εφημερίδες και digital media


Αποκάλυψη- βόμβα που προκαλεί σεισμό πολλών ρίχτερ με πρωταγωνίστρια μεγάλη στοιχηματική εταιρεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Kontra news, ο ιδιοκτήτηης της εν λόγω εταιρείας ελέγχεται για φοροδιαφυγή-μαμούθ που αγγίζει το ασύλληπτο ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ.
Οικονομικοί εισαγγελείς έχουν διατάξει εφόδους σε σπίτια και σε γραφεία της μεγάλης στοιχηματικής εταιρείας για να εντοπίσουν την τεράστιας έκτασης φοροδιαφυγή, η οποία συντελέστηκε με το κόλπο ενός συστήματος off shore εταιρειών που είχαν στηθεί το 2003 στην Κύπρο.



Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων βρίσκεται ήδη το πρώτο στοιχείο που τεκμηριώνει τη μεγάλη απάτη. Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι ένας μέρος από το μαύρο χρήμα, προερχόταν από φοροδιαφυγή έχει επενδυθεί από τον βασικό μέτοχο της εταιρείας σε ΜΜΕ.




Ο ίδιος εμφανιζόταν και ως επίδοξος καναλάρχης συμμετέχοντας σε ένα επενδυτικό σχήμα το οποίο πρόκειται να διεκδικήσει τηλεοπτική συχνότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular