Φιστικοβούτυρο

Φιστικοβούτυρο


Υλικά συνταγής


  • 400 - 450 γρ. φιστίκια αράπικα ψημένα κι αλατισμένα
  • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας φιστικέλαιο


Εκτέλεση συνταγής

Ρίχνετε τα φιστίκια και το μέλι στο μπλέντερ και τα ανακατεύετε για 1'. Ανοίγετε το μπλέντερ και με ένα κουτάλι αφαιρείτε το μείγμα φιστικιών - μελιού που μπορεί να έχει μείνει τοιχώματα.
Συνεχίζετε το ανακάτεμα σε χαμηλότερη ταχύτητα και ρίχνετε λίγο-λίγο το φιστικέλαιο. Λειτουργείτε τη συσκευή για 2'. Τοποθετείτε το φιστικοβούτυρο σε αποστειρωμένα βάζα και το διατηρείτε στο ψυγείο για 2 μήνες.
Λίγα λόγια για τη συνταγή

Το πραγματικά νόστιμο φιστικοβούτυρο είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές επάλειμμα για ψωμί στην Αμερική και τη Βρετανία. Χρησιμοποιείεται επίσης για επικάλυψη ή γέμιση γλυκών και κέικ και ως υλικό σε διάφορες σάλτσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular