Τηγανιά με λουκάνικα και κρεμμύδια

Τηγανιά με λουκάνικα και κρεμμύδια


Υλικά

3 λουκάνικα χωριάτικα χοντροκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο, το λευκό του μέρος, σε ροδέλες
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε σε μεγάλο τηγάνι το λάδι κα ροδίζετε ελαφρά τα λουκάνικα. Τα αφαιρείτε με τρυπητή κουτάλα και τα φυλατε σε βαθύ πιάτο. Σοτάρετε στο ίδιο λάδι τα κρεμμύδια και το πράσο.
Ξαναρίχνετε μέσα τα κομμάτια λουκάνικου με ό,τι υγρά έχουν βγάλει, τα ανακατεύετε όλα μαζί και σβήνετε με το κρασί. Μόλις απορροφηθεί (και πριν στεγνώσει τελείως) ρίχνετε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Τηγανίζετε όλα τα υλικά μαζί για λίγο, προσθέτοντας νεράκι, αν χρειαστεί, και όταν ψηθούν εντελώς τα λουκάνικα και απορροφηθούν τα υγρά, κατεβάζετε απ' τη φωτιά. Σερβίρετε, αν θέλετε, με λεμόνι και μουστάρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular