Σας προτείνουμε τα 3 καλύτερα serum προσώπου για το 2016 σύμφωνα με το BEAUTΕNET.COM





Τι είναι το serum;

Το serum είναι ένα προϊόν φροντίδας του προσώπου, πλούσιο σε δραστικά συστατικά. Συνήθως έχει κρεμώδη υφή ή μορφή gel και εφαρμόζεται πριν την ενυδατική σας κρέμα. Το να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν καθαρισμού, μία τονωτική λοσιόν ή μία ενυδατική κρέμα είναι
απαραίτητη κίνηση φροντίδας για κάθε τύπο επιδερμίδας. Το να χρησιμοποιείτε ένα Serumείναι απαραίτητη κίνηση όταν αισθανθείτε το δέρμα σας να έχει μεγαλύτερες ανάγκες και θέλετε να ενισχύσετε τα αποτελέσματα των προϊόντων που ήδη χρησιμοποιείτε. Το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι η επιπλέον ενυδάτωση που θα χαρίσει στο δέρμα σας και η βελτίωση που θα δείτε στο δέρμα σας σίγουρα θα είναι θεαματική!

Τι μορφή έχει ένα serum;

Συνήθως ένα Serum είναι πλούσιο σε υδατικά στοιχεία ώστε να προσφέρουν ενυδάτωση σε ένα κανονικό ή μεικτό δέρμα ή περιέχει σιλικόνη για περισσότερη ενυδάτωση ενός ξηρού δέρματος.  

Τι συστατικά περιέχει συνήθως ένα serum;

Τα συστατικά των Serum σίγουρα διαφέρουν. Παρόλα αυτά βάση των αναγκών ενός δέρματος μπορεί να περιέχουν Γλυκολικό οξύ που βοηθά στην απολέπιση του δέρματος, Ασκορβικό Φωσφορικό μαγνήσιο που προσφέρει λάμψη ή Πεπτίδια όπως το Caprooyl Tetrapeptide που βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα serum;

Το ξέρατε ότι ένα ενυδατωμένο δέρμα θα δεχτεί τη χρήση προϊόντων φροντίδας όπως μία λοσιόν ή ένα serum πολύ πιο εύκολα από ένα αφυδατωμένο δέρμα; Γι’ αυτό, λοιπόν, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:


  • Καθαρίζετε καθημερινά το πρόσωπο σας.
  • Εφαρμόστε μία τονωτική λοσιόν, χωρίς αλκοόλη, και αφήστε την να απορροφηθεί πριν χρησιμοποιήσετε το serum.


Τip: Αφήνοντας στο δέρμα σας να δράσει η λοσιόν, το προετοιμάζει για να δεχτεί πολύ πιο εύκολα τα δραστικά συστατικά του serumσας, να διεισδύσει στα βαθύτερα   στρώματα της επιδερμίδας κι έτσι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα για να δημιουργήσετε ένα φραγμό προστασίας στο δέρμα. Ετσι, θα το κρατήσετε ενυδατωμένο και θα εμποδίσετε τα βλαβερά αποτελέσματα που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες.
Tip: Το Serum, παρότι ο βασικός του ρόλος είναι η ενυδάτωση, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ποτέ μόνο του καθώς δεν περιέχει τους προστατευτικούς παράγοντες που έχει μία κρέμα.

Πώς να εφαρμόζω το serum;

Μία μικρή ποσότητα serum είναι αρκετή για να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι περισσότερες από εμάς νομίζουμε ότι αν υπερβάλλουμε στη ποσότητα θα πετύχουμε και καλύτερα αποτελέσματα. Λάθος! Το δέρμα μας λειτουργεί σαν σφουγγάρι και απορροφά μόνο όση ποσότητα χρειάζεται με αποτέλεσμα η περίσσεια αυτού απλά να παραμένει ανεκμετάλλευτη.

Ποιο serum να επιλέξω;

Να θυμάστε ότι όποιο προϊόν φροντίδας να επιλέξετε, θα πρέπει να κρίνετε πάντα βάση των αναγκών του δέρματος σας, είτε αυτό που χρειάζεστε είναι ενυδάτωση, αντιγήρανση ή σύσφιξη.

Βρείτε εδώ τα καλύτερα serum για το 2016

Hydra Beauty Micro Sérum
Ένας ορός σχεδιασμένος για όλες τις γυναίκες, όλους τους τύπους δέρματος, όλες τις ηλικές και όλα τα κλίματα. Είναι το απόλυτο τελετουργικό ομορφιάς. Μια ευεργετική δροσιά που ενυδατώνει και αποστάζει τα οφέλη της στην καρδιά των κυττάρων, μέρα και νύχτα. Η δρατική ουσία Camellia Alba PFA, ενώνει τις δυνάμεις της με το Blue Ginger PFA και το υαλουρονικό οξύ, για να δημιουργήσει ένα πιο σφρηγιλό δέρμα.



Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Η σύνθεση νέας γενιάς του Deep Serum περιέχει 3πλάσιες συγκεντρώσεις αναπλαστικού Κυτταρικού Νερού Αγνού Plancton Thermal και εξαιρετικά ενυδατικής Μανόζης σε σχέση με την Aquasource Gel, δημιουργώντας ένα ελιξίριο Aquasource που προσφέρει ενυδάτωση με την εκλεπτυσμένη υφή ενός ορού. 
 Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΩΣ
Ο ορός περιέχει μικροπέρλες που διαχέουν το φως σε όλη την επιδερμίδα, για να της χαρίζουν λαμπερή όψη. Σαν να φωτίζεται από το εσωτερικό της, η επιδερμίδα λάμπει από νεότητα.
ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Ο Ορός για Βαθιά Ενυδάτωση και Φωτεινότητα Deep Serum αυξάνει τη συνάφεια της επιδερμίδας με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης. Κάνει την επιδερμίδα πιο δεκτική στις συνθέσεις περιποίησης που εφαρμόζονται στη συνέχεια.



Έξυπνη περιποίηση προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες κάθε γυναίκας. Αυτή η ισχυρή φόρμουλα διαθέτει το αποκλειστικό συστατικό 3,5-DA σε συνδυασμό με το επαναστατικό συστατικό ρεσβερατρόλη-12 αψηφά τα σημάδια της γήρανσης. Η ultra-light φόρμουλα παρέχει 12 ώρες συνεχούς ανύψωσης και συσφιγκτική δράση, ενώ προετοιμάζει το δέρμα για να λάβετε τα πλήρη οφέλη της LE LIFT. Το δέρμα είναι εμφανώς ήπιο, η ελαστικότητα βελτιώνεται, και η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται. 





από το BEAUTΕNET . COM
επιμέλεια Ιλίκη Στεργίου, αισθητικός και σύμβουλος ομορφιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular