Πώς η άσκηση επηρεάζει την επιδερμίδα μας!




Το  δέρμα μας είναι  μέρος της ταυτότητάς και της μοναδικότητας μας. Είναι κάτι που πρέπει να φροντίζουμε κάθε μέρα. Όταν σκεφτόμαστε να ασκηθούμε το  πιο πιθανό είναι γιατί θέλουμε να γυμναστούμε ,  να διατηρήσουμε τη φόρμα μας , να χάσουμε κάποιο βάρος ή να βελτιώσουμε  τη συνολική ποιότητα της ζωής μας.   Η  άσκηση μας προσφέρει πάνω από όλα υγεία

Το ξέρατε όμως ότι η άσκηση έχει ένα εκπληκτικά θετικό αντίκτυπο στο δέρμα μας?

Το ακούσατε αυτό?    Η άσκηση μπορεί να βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση μας, συμπεριλαμβανομένου και  του δέρματος μας.  Και μόνο αυτή η διαπίστωση θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα καλό κίνητρο για άσκηση!

Αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ήδη αγκαλιάσει την έννοια της άσκησης  και  του υγιεινού, δραστήριου τρόπου ζωής, τότε μπορείτε να επιβεβαιώσετε  τα θετικά αποτελέσματα στο δέρμα σας.  Απλά ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη μετά την προπόνηση. Σίγουρα έχετε μια υπέροχη λάμψη!  Μπορεί να δείχνετε  κουρασμένοι  και ιδρωμένοι, αλλά το δέρμα σας έχει ήδη καρπωθεί  τα οφέλη της άσκησης και των προσπαθειών σας. Και να πώς,,,,,

Ιδρώνετε? Τόσο το καλύτερο!

Με την άσκηση αυξάνεται η ροή του αίματος, ανοίγουν οι ιδρωτοποιοί  αδένες  και οι πόροι απελευθερώνουν ότι περιττό υπάρχει, το δέρμα καθαρίζει και αναπνέει.

Φυσικά είναι σημαντικό να ξεπλύνετε το δέρμα σας το συντομότερο δυνατό κάνοντας ντους  ή εφαρμόζοντας το αγαπημένο  σας καθαριστικό προσώπου.

Τόνωση των Μυών!

Οσο πιο τονωμένοι είναι οι μύες μας τόσο πιο υγιή και νεανική εμφάνιση έχουμε από την κορυφή έως τα νύχια! Τονωμένο σώμα, τονωμένο δέρμα!

Στόχος η Λάμψη!

Κατά τη διάρκεια της άσκησης τα κύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα μας οξυγονώνονται και παράγουν θρεπτικές ουσίες .  Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται  και παράγονται φυσικά έλαια. Το αποτέλεσμα? Λαμπερό!

Λιγότερο στρες…

Αν θέλετε να καθαρίσετε το μυαλό σας, επιδιώξτε πνευματική διαύγεια και χαλάρωση.  Πώς θα το πετύχετε αυτό? Κάνοντας μια μεγάλη βόλτα, αεροβική γυμναστική ή μια βουτιά στην πισίνα. Η άσκηση επηρεάζει θαυμάσια τη μείωση του στρες κι αν μπορείτε να το καταφέρετε αυτό,  θα δείτε τα αποτελέσματα να αντανακλούν στην επιδερμίδα σας. Αν βρείτε ένα είδος άσκησης που σας διασκεδάζει, που σας αρέσει, θα σας διευκολύνει να διαχειριστείτε το άγχος σας και να δείτε το δέρμα σας λαμπερό! Επομένως …. Relax!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular