Υλικά
Για 4-6 άτομα
2 1/2 φλιτζάνια θρυμματισμένα σκληρά μπισκότα της επιλογής σας (30 μπισκότα)
1 (390 γραμμάρια) μπορεί να ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
280 γραμμάρια ψιλοκομμένο λευκή σοκολάτα
1/2 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Καλύπτετε ένα τετράγωνο ταψί με αλουμινόχαρτο και ψεκάζετε με μαγειρικό σπρέι.
Θρυμματίστε τα μπισκότα στο μούλτι.
Σε ένα μέτριο κατσαρολάκι ζεσταίνετε σε χαμηλή θερμοκρασία την ψιλοκομμένο λευκή σοκολάτα μαζί με το γάλα ζαχαρούχο ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε μαζί τα θρυμματισμένα μπισκότο και το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αφήνετε 2 -3 λεπτά το μείγμα να ηρεμήσει και προσθέτετε την ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα και ανακατεύετε.
Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο ταψί και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 30 λεπτά μέχρι να παγώσει.
Τέλος κόβετε σε τετράγωνα και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου