Υλικά
450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 400 γραμμαρίων
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς
Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα.
Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Και το γλυκό μας είναι έτοιμο!