Εύκολο σοκολατογλυκό με μόνο 2 υλικά!



Υλικά

450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες

1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 400 γραμμαρίων

Εκτέλεση

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς
Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα.

Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Και το γλυκό μας είναι έτοιμο!

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular