Συγκρούσεις διαδηλωτών-ΜΑΤ για τους πλειστηριασμούς - Τέσσερις τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)



Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου ήταν συγκεντρωμένοι διαδηλωτές της Λαϊκής Ενότητας και
διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς.

Δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν με τη βία τους διαδηλωτές, οι οποίοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο ώστε να εμποδίσουν τις εκποιήσεις των σπιτιών.



Διαδηλωτές πέταξαν αυγά στα ΜΑΤ που τους απώθησαν με βία.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές υπάρχουν τουλάχιστον 4 τραυματίες, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και προσαγωγές μελών της ΛΑΕ.




Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μια διμοιρία έχει αποκλείσει την είσοδο και δεν επιτρέπει την προσέγγιση κανενός ενώ στο οικοδομικό τετράγωνο βρίσκονται άλλες τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αυτή είναι η δεύτερη συγκέντρωση που πραγματοποιείται σήμερα έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο καθώς πριν δυο ώρες είχε πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συγκέντρωση σε συμβολαιογραφικό γραφείο της οδού Μπόταση, πάλι στα Εξάρχεια.

Στο πλευρό τους βρέθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έφτασε στο σημείο γύρω στις 10 το πρωί. 

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular