ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΑΠΟ ΤΗΝ KGB ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ! ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΗΓΕΤΗ! ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

13509871_1801273850103564_1827521731_o


Η Ρωσία κατασκεύασε μεγάλη βάση υποκλοπών στην Νικαράγουα,σε χρόνο μηδέν- Μεγάλη ανησυχία στο αμερικανικό πεντάγωνο!

Σύμφωνα με απόρρητη ενημέρωση του αμερικανικού πενταγώνου στον πρόεδρο Ομπάμα,η Ρωσία κατασκεύασε σε χρόνο ρεκόρ,μεγάλη βάση συλλογής πληροφοριών,ηλεκτρονικού πολέμου και υποκλοπών στην Νικαράγουα.Όλα σύμφωνα με τις πληροφορίες έγιναν υπό το κάλυμμα της δημιουργίας του ρωσικού σταθμού διαχείρισης του GLONASS,του ρωσικού συστήματος δορυφορικής παγκόσμιας πλοήγησης και εντοπισμού.

Η όλη συμφωνία ανάμεσα σε Ρωσία και Νικαράγουα,προέβλεπε και την παράδοση μιας τεθωρακισμένης ταξιαρχίας με ρωσικά άρματα μάχης Τ–72Β3, για της ανάγκες της λατινοαμερικανικής αυτής χώρας.Με την δημιουργία της συγκεκριμένης αυτής βάσης,η Μόσχα αποκτά σταθερή ροή πληροφοριών,για ότι γίνεται στην Λατινική Αμερική και μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ.

13518025_1801267733437509_4037821_o

ΕΠΙΣΗΣ:

«Αστακός» η ρωσική επικράτεια-Συνολικά 6 συντάγματα S-400,θα παραλάβει ο ρωσικός στρατός μέχρι το τέλος του χρόνου!!!

Τα ρωσικά στρατιωτικά εργοστάσια,εργάζονται νύχτα μέρα,για να ολοκληρώσουν το μεγάλο πρόγραμμα επανεξοπλισμού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Καρπός αυτής της προσπάθειας,είναι η παράδοση,όπως λένε οι πληροφορίες,6 συνταγμάτων S-400,τα οποία και θα προωθηθούν στην βόρεια,νότια και δυτική στρατιωτική διοίκηση.Ένα αδιαπέραστο δίκτυο αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας θα καλύψει την ρωσική επικράτεια.Οι ίδιες πηγές που αναφέρουν την είδηση,κάνουν λόγο για έναρξη κατασκευής των παραγγελιών για τα ξένα κράτη,από το τέλος του 2017..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular