Ιδιοκτήτες ταξί καταγγέλλουν «πειρατεία» στο μεταφορικό τους έργο

Ιδιοκτήτες ταξί καταγγέλλουν «πειρατεία» στο μεταφορικό τους έργο


Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί στους δρόμους του Ηρακλείου και κατέληξαν στην Περιφέρεια Κρήτης, ζητώντας την παρέμβαση, τόσο τη δική της όσο και των βουλευτών του νομού, προκειμένου να μπει φρένο στην υποκλοπή μεταφορικού έργου από το λιμάνι και το αεροδρόμιο από «πειρατές» και επιτήδειους.

Οι ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν στις οδούς Ικάρου και Σενετάκη και ακολούθως με αυτοκινητοπομπή κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας, όπου είχαν συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη, τον οποίο ενημέρωσαν για τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο από την «πειρατεία».

Οι ιδιοκτήτες ταξί, όπως αναφέρει ανταπόκριση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, καταγγέλλουν ότι οι «πειρατές» οδηγοί που δεν έχουν καμία σχέση με το επάγγελμά τους, «αρπάζουν» τους πελάτες από το αεροδρόμιο αλλά και το λιμάνι του Ηρακλείου μεταφέροντάς τους παράνομα σε ξενοδοχεία και άλλους προορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular