Χιόνια και πολικό σκηνικό στην Αχαΐα

Χιόνια και πολικό σκηνικό στην Αχαΐα


Στα λευκά ντύθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορεινή Αχαϊα, με τα πρώτα προβλήματα να κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους.

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Μηχανήματα του Δήμου και της περιφέρειας βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους ώστε αυτοί να παραμένουν ανοιχτοί.
Ωστόσο, αλυσίδες χρειάζονται στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων - Διακοπτού μέσω Μεγάλου Σπηλαίου, Καλαβρύτων - Πατρών μέσω Χαλανδρίτσας, Καλαβρύτων - Κλειτορίας μέσω Πριόλιθου, Καλαβρύτων - Χιονοδρομικού κέντρου, Καλαβρύτων - Αιγίου μέσω Πτέρης, Καλαβρύτων - Κλειτορίας μέσω Λουσσών.

Επίσης δυσχέρεια στην κυκλοφορία υπάρχει λόγω πιο αραιής χιονόπτωσης και παγετού στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων - Λουσσών, στο Άνω Διακοπτό και στο Πυργάκι Αιγίου.

Το δριμύ ψύχος έχει κάνει την εμφάνισή του και στην Πάτρα με τη θερμοκρασία να έχει πέσει στους 2 βαθμούς κελσίου, αλλά αισθητά στους -3!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular