Γιαννάκου: Δεν θα πάρω δημόσια θέση υπέρ Μεϊμαράκη ή Μητσοτάκη

Γιαννάκου: Δεν θα πάρω δημόσια θέση υπέρ Μεϊμαράκη ή Μητσοτάκη


Την πρόθεσή της να μην πάρει δημόσια θέση υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ή του Κυριάκου Μητσοτάκη επανέλαβε η Μαριέττα Γιαννάκου, τονίζοντας ότι και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνουν καλά χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», η πρώην υπουργός σημείωσε επίσης ότι η ΝΔ πρέπει να είναι ένα κόμμα δημοκρατικό και να βρίσκεται σε «συνεχή διάλογο ουσίας», εξασφαλίζοντας μέσω της ηγεσίας του τον ανοιχτό διάλογο και την έκφραση των απόψεων χωρίς να γίνεται ανεκτή η απόκρυψη των απόψεων και οι παλινωδίες.

Η κ. Γιαννάκου μίλησε ακόμα για κόμμα ευρωπαϊκού προσανατολισμού στο οποίο μπορούν να υπάρχουν αποχρώσεις στο πλαίσιο πάντα της στήριξης των αρχών και των αξιών της Ευρώπης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των πολιτών.

Επισήμανε δε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να επισημαίνει και στα δύσκολα τα όσα χρειάζεται να συμβούν για να περάσει η χώρα τις «δύσκολες ατραπούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular