Guardian: O Ρέντσι θα πει στη Μέρκελ "ως εδώ"




Με ιταλικό “βέτο” αναμένεται να έρθει αντιμέτωπη την Κυριακή στις Συνόδους Κορυφής η Άνγκελα Μέρκελ καθώς ο Ματέο Ρέντσι αναμένεται να απαιτήσει να υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα. O δημοσιογράφος του Guardian Alberto Nardelli, αναφέρει πως για τον Ρέντσι “ξεχείλισε το ποτήρι”.

Ο δημοσιογράφος σημειώνει πως σύμφωνα με τον Ρέντσι, “είναι ώρα να σταματήσει η ταπείνωση της Ελλάδας και να τελειώσει η κρίση”.

Σύμφωνα με την ίδια ανταπόκριση, στην Σύνοδο Κορυφής, ο Ρέντσι θα προσπαθήσει να πείσει τη Μέρκελ να έρθει σε συμφωνία με την Ελλάδα, για το καλό της ΕΕ.

"O Mαττέο Ρέντσι διαμηνύει στην Μέρκελ: Σταματήστε να ταπεινώνετε την Ελλάδα", είναι η ουσία της θέσης που πρόκειται να κάνει σαφή, σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα του Μιλάνου Il Sole 24 Ore.

Παράλληλα, η κυβέρνηση της Ρώμης συνεχίζει να τάσσεται υπέρ μιας άμεσης λύσης η οποία να βοηθήσει την Ελλάδα να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατόν στην χρηματοοικονομική ομαλότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular