Κόμπακτ σπορ σεντάν από την Aston Martin;

aston-sports-sedan-rendering-2 1200

Στην βρετανική φίρμα εξετάζουν το ενδεχόμενο της παραγωγής ενός «φτηνότερου» κόμπακτ σπορ σεντάν που θα αντιμετωπίσει την BMW 4 Gran Coupe.

Εννοείται, πως όταν μιλάμε για ένα σεντάν που τοποθετείται στην premium κατηγορία, έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο που πλησιάζει σε μήκος τα πέντε μέτρα, έχει κουπέ στιλ με σπορ σχεδίαση και εξοπλίζεται με ισχυρούς κινητήρες. Ακριβώς, όπως η πανέμορφη Aston Martin Rapide. Ωστόσο, στην βρετανική φίρμα εξετάζουν την περίπτωση της παραγωγής ενός μικρότερου κόμπακτ σεντάν, στα μέτρα και σταθμά της BMW 4 Gran Coupe και με λίγο ακριβότερη τιμή πώλησης.





aston-sports-sedan-rendering-1 640

Αφενός, οι ιθύνοντες της Aston Martin απορρίπτουν προς το παρόν την παραγωγή ενός crossover, καθώς έχουν ήδη μεταστραφεί προς τα εκεί πολλοί premium κατασκευαστές (π.χ. από την Jaguar F-Pace έως την Bentley Bentayga) και αφετέρου θέλουν ένα πιο εμπορικό αλλά και πιο πρακτικό σεντάν από την Rapide. Όσον αφορά στους κινητήρες, αυτοί θα προέρχονται από την Mercedes-Benz με κορυφαία έκδοση την V8 4.0 με τα διπλά turbo. Βέβαια, όλα αυτά είναι εικασίες για μία Aston που τελικά αν δει το πράσινο φως θα κυκλοφορήσει τέλη της δεκαετίας. Για την ώρα, ο μετρ Theophilus Chin να μας δίνει μία γεύση «μαζεύοντας» με μαεστρία το σουλούπι της πανέμορφης Rapide.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular