Πολιτικά Παρατράγουδα Στη Βουλή: Χαλασμένα μικρόφωνα και "διάολοι" στα πρακτικά VIDEO


Η Τασία Χριστοδουλοπούλου πρωταγωνίστησε, μέχρι τώρα, σε δύο "παρατράγουδα" εντός Βουλής!

«Μόνο εγώ ακούγομαι» είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, όταν αντιλήφθηκε η πρόεδρος της Βουλής το τεχνικό πρόβλημα των μιρκοφώνων στα έδρανα. 

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η πρόεδρος έδωσε το λόγο στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μαντά, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να ακουστεί στην αίθουσα... 

«Μόνο εγώ ακούγομαι» είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, με αποτέλεσμα οι βουλευτές να αδειάσουν την αίθουσα, έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα.


¨Πολιτικό Παρατράγουδο¨ Νο 2

Το «άει στο διάολο» στα πρακτικά της Βουλής - "Εγώ Το είπα" (δείτε το παρακάτω video...)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στην Ολομέλεια, για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis και δεν λείπουν στιγμές έντασης.

Μα νωρίτερα υπήρξε ένταση με τον Νίκο Δένδια να καταγγέλλει ότι η προεδρεύουσα έστειλε στο... διάολο τον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Δένδιας στα πρακτικά της Βουλής αναφέρεται ότι μετά την άρνηση να μιλήσει ο κ. Αθανασίου ειπώθηκε «άει στο διάολο».

«Εγώ δεν το άκουσα, το άκουσαν τα πρακτικά», είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου και ζήτησε να διαγραφεί η επίμαχη φράση.






Τι υποστηρίζει τώρα η Τασία Χριστοδουλοπούλου; "Δεν έβρισα τον Αθανασίου -Κάποιοι μου την έχουν «στημένη»"


Σε καμία στιγμή της διαδικασίας, την οποία διηύθυνα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, δεν χρησιμοποίησα απαξιωτική ή υβριστική έκφραση και ειδικά ενάντια στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαρ. Αθανασίου.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι, όταν πήρε το λόγο ο κος Αθανασίου και κατήγγειλε το ως άνω περιστατικό, δεν κατάλαβα ότι αναφερόταν σε εμένα και δήλωσα ότι δεν άκουσα τι ειπώθηκε και ότι όποιος κι αν το είπε είναι τουλάχιστον αστοχία και αγένεια εκ μέρους του, γι΄ αυτό πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Κάποιοι ενδεχομένως μου την έχουν «στημένη», αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορούν να την αξιοποιήσουν για να με πλήξουν.





Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular