Δυσφορία Τσίπρα για το επίδομα ενοικίου της Αντωνοπούλου



Ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κυρία Ράνια Αντωνοπούλου και της εξέφρασε τη διαφωνία του σχετικά με το επίδομα ενοικίου που φαίρεται να ελάμβανε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο ραδιόφωνο του Real, δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ράνια Αντωνοπούλου και της εξέφρασε την αντίθεσή του σε όλα όσα έγιναν με το επίδομα ενοικίου.


Ταυτόχρονα, όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές, το Μέγαρο Μαξίμου περιμένει επαρκείς απαντήσεις από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας.

Να σημειώσουμε ότι η αποκάλυψη αυτή έχει προκαλέσει θύελλα  αντιδράσεων από βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την αδιανόητη, ηθικά και πολιτικά, ενέργεια της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας .

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων η κυρία Αντωνοπούλου με τεράστια κινητή και ακίνητη περιουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό, ευνοείται με ένα επίδομα 12.000 ευρώ το χρόνο, την ώρα που χιλιάδες πολίτες στενάζουν από τη φορολογία, την ανεργία και την ανθρωπιστική κρίση.




Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular