ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Από ελληνική διεύθυνση το πακέτο-βόμβα στον Σόιμπλε, λένε οι Γερμανοί



Από ελληνική διεύθυνση φέρεται να έχει σταλεί το πακέτο-βόμβα που εντόπισαν οι γερμανικές αρχές στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.


Το πακέτο, το οποίο ανακαλύφθηκε στο ταχυδρομικό γραφείο του υπουργείου, περιείχε ένα «εκρηκτικό μίγμα (...) που χρησιμοποιείται συχνά στην πυροτεχνουργία», ανέφερε η βερολινέζικη αστυνομία.

Ομάδες της αντιτρομοκρατικής και πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, λέγοντας ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφερόταν ότι στο πακέτο βρέθηκαν εκρηκτικά και ότι ήταν σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο, ώστε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε όποιον το άνοιγε.

Αξίζει να αναφερθεί, πως πληροφορίες που μετέδωσε η Märkische Allgemeine Zeitung, επικαλούμενη το DPA, αναφέρουν πως το πακέτο είχε αποσταλεί προς τον Σόιμπλε προσωπικά, ενώ ο αποστολέας φαινόταν είχε ελληνική διεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κλήθηκε άμεσα σύνδεσμος της γερμανικής αστυνομίας, ο οποίος έχει έδρα στην πρεσβεία, προκειμένου να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για την πληροφορία ότι το πακέτο-βόμβα στο γραφείο του Σόιμπλε εστάλη από ελληνική διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular