Σοκ στην Κύπρο με την εικόνα του τραυματισμένου Μάριου Πρίαμου - «Με στενοχωρεί που δεν...»


Όχι μόνο οικογένεια και φίλοι, αλλά και όλο το Παγκύπριο που έχει δει με συμπάθεια την συμμετοχή του "τρελού Κύπριου" στο Survivor, σοκαρίστηκαν με την εικόνα του τραυματισμένου παίκτη των "Μαχητών", ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες των συμπαικτών του, παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν να τύχει άμεσα των πρώτων βοηθειών, αυτός δεν έπαυε να δίνει στους άλλους τραυματίες συμπαίκτες του κουράγιο και δύναμη!


Η αυτοθυσία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη αναδείχθηκε μέσα από το τροχαίο ατύχημα, στο οποίο αυτός και η Ειρήνη Κολιδά τραυματίστηκαν σοβαρότερα. 

Ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, οι οποίοι νοσηλεύτηκαν καθώς ήταν οι δύο παίκτες που επηρεάστηκαν περισσότερο από το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο το οποίο μάλιστα έγινε και το πρώτο θέμα της ειδησεογραφίας στην νησιωτική χώρα.

Η Ειρήνη έχει δύο σπασμένα πλευρά, ενώ ο Mάριος διαγνώσθηκε επίσης με πρόβλημα στα πλευρά, αλλά και ένα κάταγμα στην κλίδα, τραύματα που δεν του επιτρέπουν να σηκωθεί όρθιος και να περπατήσει για τις επόμενες τουλάχιστον επτά ημέρες, ενώ παράλληλα είναι και εμφανώς καταβεβλημένος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular