Πρόωρο τέλος για σειρά του ΑΝΤ1 λόγω Survivor! (φωτο)




Πράγματι το Survivor καταλήγει πολλές ημέρες να «παίζει» χωρίς τον παραμικρό ανταγωνισμό στους πίνακες τηλεθέασης. Το reality του ΣΚΑΪ έχει κυριολεκτικά σαρώσει στο πέρασμά του, φέρνοντας έντονο προβληματισμό σε άλλα κανάλια.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV24 και το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου κάτι τέτοιο συνέβη και στον ΑΝΤ1, όπου θέμα συζήτησης έχουν γίνει οι διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην prime time ζώνη.

Μετά την αλλαγή στο  «Lucky Room» με τον Γιώργο Λιάγκα, σειρά παίρνει μία σειρά του σταθμού, που φαίνεται να… κόβεται! Ο λόγος για την οικογενειακή κομεντί «Ταμάμ», σε σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, σκηνοθεσία του Πιέρρου Ανδρακάκου.

Το δημοσίευμα λοιπόν αναφέρει πως το τέλος της εν λόγω σειράς θα επέλθει πολύ πιο νωρίς… Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αποφάσισαν η σειρά να ολοκληρωθεί στα 20 επεισόδια αντί για τα 26 που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή της σεζόν, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημείωσε σε όποια ζώνη κι αν προβλήθηκε, αλλά και για να «ελευθερώσουν» τη βραδινή ζώνη της Παρασκευής. Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι επιθυμία των ιθυνόντων του καναλιού είναι η σειρά να ολοκληρώσει την προβολή της -το πολύ!- μέχρι τα τέλη Απριλίου, οπότε και ενδέχεται να δούμε κάποια διπλά επεισόδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular